Napi friss

Zséda reagált a szerelmi életét firtató hírekre: „Boldog párkapcsolatban élek”

A magánélete rendben van, a zenében pedig szárnyal. Éppen nagyszabású koncertre készül.

A népszerű énekesnő sosem nyilatkozik a magánéletéről. Ahogy a válását, úgy párkapcsolatát – amely április óta nem titok már – sem kommentálta soha, egészen mostanáig. „Amennyi az ízlésem, és még jól alszom, csak annyit mondok el: boldog párkapcsolatban élek… Ezt nemrég, amikor megírták, nem kérdezték meg. A válásom is úgy jött ki, hogy nem kérdeztek, és most sem kérdeztek. Mert nem is szoktam nyilatkozni ilyesmiről. Nekem ez gyötrődés, a magánéletemről való kommunikáció… Egyébként szerintem mindent nem akarnak tudni az emberek. Én sem akarok tudni másokról. Kíváncsi vagyok valakinek a zenéjére, és maximum arra, hány éves, és hogy néz ki ilyen jól” – fogalmazta meg Zséda a gondolatait az Abaházi Presszóban, miért nem szokott általában a magánéletéről nyilatkozni.

Azt már szívesen elárulta, ő hogyan éri el bomba formáját. „Ennyi évesen már tudom, hogy mit kell enni ahhoz, hogy jól működjek. Megtanultam. És ezt az életmódot tudom tartani… Talán csak a koncert után van olyan, hogy egy Aperolra vágyom, és hogy elszívjak egy cigit. És persze a fagyit is nagyon szeretem – nevetett. – De ha jön egy koncert, és bele kell férnem egy ruhába, képes vagyok lefogyni kilókat. Egyébként meg imádok enni, és együtt lenni a családdal. És főzök is. De engem idegesít, ha nem tudok úgy felöltözni vagy a fejemen látszik, ha kicsit több croissant-t ettem. Mert olyan arcom van. Az a kislány voltam, akit egész gyerekkorában mint két almát, fogdosták az arcát, de nem szerettem.”

Az étkezése mellett a mozgás is gyerekkorától végigkíséri az életét. Most éppen a táncban teljesedik ki, amit hamarosan a margitszigeti Díva című koncertshow-ján is megmutat. Papp Tímea koreográfussal egyébként is hosszú évek óta együtt dolgozik, ma pedig már barátnői a viszony kettejük között. „Sok mindenen mentünk át mi ketten az életben. És Timi annyira inspiráló, és annyira jó ember, ráadásul tudja, mi áll jól nekem, és hogy tud engem emelni a mozgással. És van egy kurzusa, amire egész évben jártam hozzá táncolni. Azt nem mondom, hogy Beyoncé szintű a tudásom, mert attól messze vagyok, de most sokat táncolunk együtt.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!