Napi friss

Megmutatjuk a városi nyár nélkülözhetetlen kellékeit!

A nagy melegben is lehetünk egyszerre stílusosak és felszabadultak.

A pezsgő városi nyár forróságát mindenki máshogyan éli meg. Vannak a mázlisták, akik a strandok medencéi mellett, fürdőruhában élvezik a napsütést, és vannak, akik lenge pamut- és lenvászon anyagokba öltöznek a hosszú nyári nappalokhoz. Bárhogy is töltöd a nyarat, az F&F-nél jól kombinálható, vagány és izgalmas ruhadarabok széles választéka vár.

A brit márka nyári kollekciója az idei trendek megfelelően élénk színekben pompázik, amely friss energiákat csempészhet ruhatárunkba. A fürdőruhák harsány színei csodás sziluettekkel párosulnak, ráadásul a kollekció számos modellje elérhető a 34-es mérettől egészen az 50-es méretig. Anyagukat tekintve idén is számos darab készült újrahasznosított nejlonból, amelyeket a Made Mindfully címke jelez.

A ruhák a nyüzsgő nyári napok esszenciáját testesítik meg, amelyekben egyszerre lehetsz felszabadult és stílusos. Jól kombinálható, könnyű pamut- és puha lenvászon anyagú rövid, midi- és maxiruhák szuperül mutatnak egy sportcipővel, de egy elegánsabb esti programhoz menők egy csinos szandállal is. A minták tekintetében a kollekció egyszerre nőies és vagány: jellemzőek a hímzett népies virágminták, a markáns ornamentumok, de a kollekcióban megtalálhatóak a letisztultabb matrózcsíkos ruhadarabok is. Sziluettjüket tekintve a bővebb fazonú, buggyos ujjú és fodros formák a hangsúlyosak, de a derékban szűkülő, klasszikusabb megkötős ruhák is megmutatkoznak.

A választék áruházanként eltérő lehet.

További információ: tesco.hu/ff-ruhazat/

A cikk szponzorált tartalom.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!