Napi friss

Peter Srámek elárulta, mit tanult meg a saját kárán

Villáminterjúnkban az énekes fejezi be az elkezdett mondatokat.

Jimmy számomra…
a Király, az az ember, akinek maximálisan elismerem a munkásságát.

A siker…
a kemény munka eredménye, és ha az ember jól teszi a dolgát, akkor mindig meg is jön. Nekem is van olyan, hogy valami nem sikerül, de utána még jobban próbálok teljesíteni, és igyekszem, hogy elfelejtsék velem kapcsolatban az emberek a korábbi kudarcot.

Színpadra lépés előtt…
biztos, hogy ellenőrzöm a mikrofont, mert többször kerültem már olyan kínos szituációba, hogy ki volt kapcsolva.

Saját káromon tanultam meg…
hogy óvatosnak kell lennem azzal kapcsolatban, kiben bízom meg. Sokszor megégettem magam. Én csak a jót látom másokban, így neveltek, és ezt sokan kihasználták. Ugyanakkor nem vagyok haragtartó, igyekszem megbeszélni a dolgokat, a két lépés távolságot viszont tartom a csalódás után.

Egy lépést sem teszek…
a telefonom nélkül, ami számomra munkaeszköz. Igazából már nagyon ritkán beszélek valakivel csak úgy. Szinte csak munkaügyben telefonálok, és mindig mindenkit visszahívok, nem szeretném, ha bármi fontosról lemaradnék.

Legrosszabb szokásom…
hogy túlvállalom magam. Időnként elfelejtem, hogy ember vagyok, és el tudok fáradni.

Ha mérges vagyok…
nagyon mérges vagyok! Inkább nem szólok senkihez, magamban tartom a dühömet, viszont ha kikiabálom magam, megnyugszom. Csak nem ezt az utat szoktam választani…

Ha egyszer udvarolok…
mindent beleadok a hódításba, és próbálom elérni, hogy a lány felfigyeljen rám. Jelenleg azonban nincs senki az életemben, most a munkám a barátnőm.

Vágyom…
családra, egy asszonyra, aki értem él, de ez még a jövő zenéje. Munka terén pedig arra, hogy továbbra is szeressen a közönség, és minél több oldalamat megmutathassam az embereknek.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!