Napi friss

Hargitai Bea állítja, három dolog kell a szépséghez

Az egykori modell sosem rejtette véka alá a véleményét, ami a szívén, az a száján. Most csokorba szedtük öt legfrappánsabb megszólalását.

Férjével, Daviddel az esküvőjüket Míkonosz szigetén tartották. „Még az édesanyámat sem hívtam meg, mert sok olyan esküvőn vettem részt, ahol az ara azzal foglalkozott, hogy az örömszülők jól érezzék magukat.”

Egy Londonból Párizsba tartó vonaton találkozott a világhírű íróval, Paulo Coelhóval, ám nagyot csalódott benne. „Mindenki azt gondolja, aki ismeri, hogy ő egy nagyon kedves, spirituális, odaadó ember… Az hagyján, hogy paraszt… Azt mesélte el, hogy arra büszke, hogy a szeretőjét odaköltöztette a feleségéhez, és a feleségének együtt kell élnie Coelho szeretőjével. És ő meg amúgy utálja a nőket. Adott egy cipőt, amivel az egyik olvasója bejárta a zarándokutat, a barom meg ezt nekem adta.”

„Ha mindig öt évvel fiatalabbnak látszom, már elégedett leszek a külsőmmel, bár szerintem a humor, az önirónia és a szarkazmus tesz igazán széppé, és ebből nekem van.”

„Nem állok rá a mérlegre, egy több mint tízéves farmer a mércém. Ha abba beleférek, nincs gond, ha nem, kicsit jobban odafigyelek az étkezésre, a sportra. Bár szívesebben járok szépészeti kezelésre, mint edzeni. Persze ez utóbbit sem úszhatom meg, pedig lusta vagyok ám.”

„Nem vagyok ellene a szépészeti műtéteknek, hogy nekem is volt-e, azt fedje homály.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!