Napi friss

Penélope Cruz Salma Hayekről: „Azóta is olyanok vagyunk, mint a testvérek”

Nemcsak a tartós szerelem, de az ilyen hosszú barátság is ritka a sztárvilágban. A két színésznő tényleg fél szavakból is megérti egymást.

Nem győzik egymást dicsérni, és se szeri, se száma a közös képeknek és programoknak. Hiába kolléganők, soha nem volt rivalizálás köztük. Az 56 éves mexikói színésznőt és a hét évvel fiatalabb spanyol szépséget azóta fűzi össze szoros barátság, amikor az ezredfordulón Penélope megérkezett Hollywoodba. „Senkit nem ismertem, és Salmával is csak telefonon beszéltem, de kijött elém a reptérre, és meghívott, hogy aludjak nála. Azóta is olyanok vagyunk, mint a testvérek” – mesélte. Ma már mindketten családanyák, és országok választják el őket, de bármikor találkoznak, ott folytatják, ahol abbahagyták. Sokszor együtt szépülnek, minden titkukat megosztják, és ha épp egy városban vannak, nagy vendégeskedéseket csapnak egymásnál. Nemcsak a spanyol nyelv köti össze őket, hanem, hogy teljesen egy srófra jár az agyuk.

Fotó: Getty Images

Együtt voltak banditák

2006-ban játszottak együtt a Las Bandidas című moziban, és azóta is nagyon remélik, hogy lesz még alkalmuk közösen dolgozni.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!