Napi friss

Zámbó Krisztián kedvese megkönnyezte Jimmy viaszszobrát a Madame Tussauds-ban

Takács Zsuzska először láthatta a népszerű énekest teljes életnagyságban.

A világhírű Madame Tussauds kiállítás hamarosan Budapesten is megnyitja kapuit. Május 25-től várják az érdeklődőket a belvárosi Palazzo Dorottyában, ahol összesen ötvenegy híresség viaszmását tekinthetik meg a látogatók. A hollywoodi csillagok mellett helyet kaptak a magyar történelem, kultúra és tudomány ismertebb alakjai, de természetesen a sztárvilág sem maradhatott ki. Most lehull a lepel, a story.hu elsők között nézhette meg a bemutatót, ahol többek között Hosszú Katinka, Palvin Barbara és Zámbó Jimmy is helyet kapott.

A Zámbó fiúk büszkén pózoltak édesapjuk viaszmásával (Fotó: story.hu)

Az ünnepélyes átadón a Zámbó család tagjai büszkén pózoltak a legendás énekes viaszbábuja mellett. „Tizenkét éve a család tagja vagyok, ami nagy büszkeséggel tölt el, és megtisztelő, hogy itt lehetek a kiállítás megnyitóján – mondta a story.hu-nak Takács Zsuzska, Zámbó Krisztián kedvese. – Nagyon érdekes őt itt látni. Krisztián pont indulás előtt mondta, hogy végre találkozhatok az apukájával. Büszkén álltam mellé, és fotózkodtam, mert olyan, mintha tényleg itt lenne – mondta Zsuzska, miközben a könnyeit törölgette. – Annyira valósághűre sikerült, nagyon megérintett ez most, meg is könnyeztem. Ugye én csak képeken láthattam eddig, de ahogy Krisztián szokott róla mesélni, teljesen visszaadja. Nincs olyan nap, hogy ne kerülne szóba az édesapja, bárcsak találkozhattam volna vele. Pont így képzeltem el, jó, hogy legalább itt láthatom.” A Királyról készült viaszbábut egy zongora mellé helyezték el, szomszédai a két világhírű énekesnő: Jennifer Lopez és Rihanna.

Hosszú Katinka személyesen tekintette meg a róla készült bábut (Fotó: story.hu)

Méltó helyet kaptak a sportban kiemelkedő alakok is, a megnyitóra már nagy pocakkal érkező Hosszú Katinka is találkozhatott önmagával. Az olimpiai bajnok láthatóan le volt nyűgözve, amiért ennyire élethűre sikerült a róla készült alkotás, láthatóan tetszett neki.

Bud Spencer nagy kedvenc idehaza (Fotó: story.hu)

Bud Spencerre kellett a legtöbb viasz

A csodálatos kreációk egy év alatt készültek el, és azt megtudtuk, hogy melyik darabok okozták a legnagyobb kihívást. „Az angol kollégáink készítették a bábukat. Ők azt mondták, hogy nagyon jó érzés volt a magyar figurákat elkészíteni, mert korábban nem volt erre példa. A történelmi személyiségek kidolgozását hosszas tanulmányozás előzte meg. A visszajelzéseik alapján Bud Spencert volt a legnehezebb, egyben legizgalmasabb feladat elkészíteni. A legtöbb viaszt erre a figurára használták fel, és csak a férfi kollégák tudták megmozdítani a súlya miatt – magyarázta a story.hu-nak Czunyi Tímea a Madame Tussauds Budapest marketing- és értékesítési vezetője, aki elárulta, hogy mi alapján döntötték el, hogy mely magyar hírességek szerepeljenek a kiállításon. – Amikor 2019-ben elindítottuk ezt a projektet, akkor készítettünk egy közvéleménykutatást. Annak eredményei nagyban befolyásolták, hogy a magyar hírességek közül kik fognak szerepelni a kiállításon.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!