Napi friss

Beleznay Endre: „Zoltán Erika faképnél hagyott”

Az énekesnő egy illetlen kérdés miatt távozott a felvételről, ahová később dühösen érkezett meg a férje.

Több mint húsz éve ismerhette meg az ország Beleznay Endrét, amikor Meglepő és mulatságos című műsorban verte át a hírességeket. Az akkoriban nézettségi rekordokat döntő sorozatban álinterjúkat kellett készítenie híres emberekkel. Elmondása szerint színészi pályafutása alatt az egyik legnagyobb kihívásai között szerepelt ez a feladat, hiszen végig úgy kellett tennie, mintha komoly beszélgetésben venne részt. „Toplistás kérdés volt mindig, hogy hogyan bírtam ki nevetés nélkül – magyarázta a ReflektorféK című műsorban, ahol elárulta, hogy abszolút nem zavarta, hogy a felkészületlen és bugyuta riportert kell eljátszania, más miatt érezte magát rosszul. – Aki idegesen elrohant onnan, azt nem lehetett utána feloldani azzal, mint a Kész átverésben vagy az átverős műsorokban, hogy előbukkan valaki egy pezsgővel, hogy vicc volt. Hazament úgy, hogy főtt a levébe hetekig, hónapokig, míg kiderült, hogy ez tulajdonképpen csak tréfa volt.”

A megviccelt sztárok közül bizony akadt olyan is, aki bizony faképnél hagyta. „Zoltán Erika elszaladt előbb, de az nem az én hibám volt – sietett leszögezni, és viccesen próbálta ráfogni a műsor készítőjére, Friderikusz Sándorra, de hozzátette, félve buktatja le a tévés legendát, nehogy jogi útra terelődjön a dolog. – Erika friss kismama volt, mégis azt az utasítást kaptam, hogy beszéljek vele arról, hogy neki milyen a melle – magyarázta Endre, aki annak idején egy ideig próbálta lebeszélni a tévést az ötletről, végül nem akart konfliktust, ezért belement. – Végigcsináltam így, és el is szaladt onnan Zoltán Erika, de én teljesen egyetértettem vele.”

Később sikerült megbeszélni az énekesnővel a történteket, aki a legnagyobb meglepetésére azt mondta, hogy utólag megbánta, hogy nem maradt ott a forgatáson, mert kíváncsi lett volna a folytatásra. Ám a történet ennyivel nem fejeződött be, a forgatáson aznap zaklatottan megjelent Zoltán Erika párja, Robby D. is. „Visszajött tombolva, és az adáskazettákat követelte, ami még nem volt, hiszen akkor vettük fel. Az operatőrök adtak neki végül két kazettát, amin ugye semmi nem volt, csak két doboz volt, de büszkén hazament velük.” Mint mondta, később persze lebuktak, és az idő elteltével a harag is elszállt, mára csak egy jó ugratásként gondolnak az egészre.

Kiemelt képek: Olajos Piroska, Toroczkay Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!