Napi friss

Sydney van den Bosch – Harmadik keresztnevét elfelejtette a hivatal

Minden este találkozhatunk vele a Szerencsekerékben, mégis az az érzésünk, nem ismerjük eléggé. Csokorba szedtünk öt érdekességet, amit mindenképpen érdemes tudni róla.

Először két évvel ezelőtt szerepelt a tévében Kasza Tibi oldalán, ma már egy ország ismeri a Szerencsekerék háziasszonyát, Sydney van den Bosch-t. A szépséges modellnek nem volt újdonság a média világa, de az átütő sikert a népszerű vetélkedő hozta el számára. Mutatjuk, mit lehet még tudni róla!

Három keresztneve van

Félig holland származása miatt a leánykori neve Sydney Alexandra Viktória van den Bosch volt, de miután férjhez ment, Egerszegi-van den Bosch Sydney Alexandra lett. Az második keresztnevét véletlenül lefelejtették a névváltoztatás során, amit cseppet sem bánt. Gyermekként többször hitték iskolatársai, hogy Szilviának hívják, mert a családtagjai Sziszinek és Sziszkónak is szokták szólítani.

Világszerte vannak rokonai

Édesapja holland, édesanyja magyar származású. Bár Budapesten született, de igazi nemzetközi családból származik, vannak rokonai Amerikában, Ausztráliában és Európában is. Gyermekkorában három nyelven beszéltek hozzá, ami azt eredményezte, hogy egyiket sem tudta rendesen használni. Legnagyobb sajnálatára így nem tanult meg hollandul, de az angol nyelvet anyanyelvi szinten használja, családjával sokszor nem is magyarul beszélgetnek.

Véletlennek köszönheti a férjét

Négy éve boldog házasságban él Egerszegi Tamás labdarúgóval, de korábban egészen más elképzelései voltak a párválasztással kapcsolatban. „Mindig azt mondogattam, hogy nekem aztán focista barátom nem lesz, ehhez képest a férjem Egerszegi Tamás labdarúgó” – vallotta be őszintén egy évekkel ezelőtti videójában. A szerelmesek találkozásának története egy véletlennek köszönhető, pontosabban Sydney legjobb barátnőjének az édesanyjának. Egy budapesti szórakozóhelyen szúrta ki a fiút, és rögtön küldött egy üzenetet a modellnek. A fényűző esküvőt 2018-ban tartották.

Képviselte hazánkat egy világversenyen

2014-ben indult a Magyarország Szépe választáson, ahol végül második udvarhölgy lett, és ezzel együtt megkapta a Miss Earth Hungary címet. Érdekesség, hogy ugyanebben a szériában szerepelt Kulcsár Edina is, aki az első helyen végzett. Sydney pár hónappal a hazai verseny után, a Fülöp-szigeteki világversenyen képviselhette Magyarországot. Bár a döntőbe nem került be, közönségszavazáson a harmadik legszebb lánynak választották.

Vendégszereplő volt a Barátok köztben

Az egykori szépségkirálynő évekkel ezelőtt tűnt fel egy epizód erejéig a legnépszerűbb napi sorozatban, a Barátok köztben. A szerep nem állt távol tőle, ugyanis egy modellt kellett alakítania, akit Solti Ádám fotózott. Az epizód elég forróra sikerült, hiszen a jelenet szerint pikáns képeket szeretett volna készíttetni a párjának.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!