Napi friss

Jack Nicholson szívszorítóan néz ki a friss képeken – fotóval

Szomorú látványt nyújtott a legendás színész, amikor pár hete lefényképezték Beverly Hills-i otthona erkélyén.

Nemrég ünnepelte 86. születésnapját Holly­wood egyik leghíresebb filmsztárja és valaha volt legnagyobb nőcsábásza, aki megkeseredett, elhanyagolt ember benyomását kelti friss fotóin. A háromszoros Oscar-díjas Nicholson hosszú évek óta remeteként él a híres Mulholland Drive-on található villájában. Egykori barátai régóta aggódnak miatta, egyrészt, mert ennyire magába fordult, másrészt, mert nem vigyáz az egészségére. Attól tartanak, ő is olyan magányosan hal majd meg, mint a nagy előd, Marlon Brando, aki szintén a közelben lakott. Maga Nicholson nem titkolja: pocsékul érzi magát a bőrében. Korábban azt mondta, semmi jót nem talál az öregedésben.

Megkeseredett öregember lett belőle (Fotó: Profimedia)

Ha egyáltalán kimozdul otthonról, azt csupán kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers kedvéért. A meccsekre többnyire a fia, Ray szokta elkísérni, de mintha egy ideje már ez sem érdekelné a filmlegendát – április végén majdnem másfél év után jelent meg újra a lelátón.

Ismét Ray volt vele a lelátón (Fotó: Prodimedia)

Híres szépségeket szeretett

Számtalan kalandja mellett egy-két tartósabb viszony is akadt az életében. A leghosszabb Anjelica Hustonhoz fűzte, de egy darabig együtt volt a nála sokkal fiatalabb Lara Flynn Boyle-lal is.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!