Napi friss

Döbbenet! Gálvölgyi Jánost lányai vitték kórházba, miután a mentők nem mentek ki érte

A színész szerdán került kórházba, az intenzív osztályon kezelik.

Légzési nehézségei voltak Gálvölgyi Jánosnak, ezért kórházba szállították – értesült az RTL Híradó a színész családjától. Gálvölgyi szerda délelőtt lett rosszul budapesti otthonában, nem kapott levegőt és félrebeszélt. A színészt súlyos állapotban szállították kórházba, ahol intenzív osztályra került. A Híradó információi szerint szerda délután egy másik kórházba vitték át a színészt, ahol szintén az intenzív osztályon kezelik.

A színészt a lányai vitték be a kórházba, miután hiába hívták ki a mentőt, az háromnegyed óra után sem érkezett meg. „9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta, és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél – árulta el az RTL Híradó stábjának a színész lánya, Gálvölgyi Dorka, aki ezután édesapjához sietett. – Fél tizenegy körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van, azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót – idézte fel a színész lánya, aki kétségbeesett, majd emelt hangon kezdett beszélni a diszpécserrel. – Megpróbált az úriember beszélgetni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, amit látok, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – mondta el a történtekről.

A család ezután több orvos ismerősével is beszélt, akik azt javasolták, azonnal vigyék kórházba a 74 éves színészt. „Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, hogy mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, merthogy annyira rosszul érezte magát” – mondta Gálvölgyi Dorka. A színészt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték. Ott azonnal az intenzív osztályra tették az orvosok. A színész rosszullétének pontos okát egyelőre nem derítették ki, állapota stabil, de folyamatosan oxigént kap.

A Híradónak a mentők azt a tájékoztatást adták, a színész nem volt életveszélyben, de vizsgálják, hogy jó döntést hoztak-e, amikor nem mentek ki hozzá.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!