Napi friss

Dancs Annamari: A kisfiam rengeteg erőt és energiát adott, hogy ne roppanjak össze

Villáminterjúnkban a színésznő fejezi be az elkezdett mondatokat, és bevallja azt is, mi történik akkor, ha felbosszantják.

A párom, Laci…
már azzal is a kedvemben jár, hogy van nekem, együtt élünk, létezünk szeretésben, boldogságban. 5 éve elválaszthatatlanok vagyunk.

A kisfiam…
a legnagyobb büszkeségem, életem értelme.

Gyerekkel utazni…
nekem csodálatos. Ádámmal legutóbb Egyiptomban jártunk, és ő élvezte legjobban, amikor a piramisokhoz tizenhét órát utaztunk. Nyitott, érdeklődő kisfiú.

Egyedülálló anyaként…
nehéz időszakon mentem át, de most már boldog vagyok. A kisfiam rengeteg erőt és energiát adott, hogy ne roppanjak össze.

Útravalóként…
a családomtól a neveltetésemet, az értékrendemet és számos jótanácsot kaptam. Erdély, ahol felnőttem, a mai napig érték számomra.

Ha felbosszantanak…
akkor székely bicskás lány leszek. Nagyon dühös tudok lenni, és valóságos sárkánnyá változom. Aztán miután kiordítottam magam, elkezdek magyarázkodni, és persze elnézést kérek a viselkedésemért. Nem sokszor fordul elő, de olykor én is elveszítem a türelmem.

Rossz viszonyt ápolni valakivel…
mérgező. Nem jó dolog, sajnos, néha elkerülhetetlen, ám az idő tényleg orvosság mindenre, és erre nekem is volt egy-két példám. Hál’ istennek, ma már nincs ilyen az életemben.

Nagyon kínos volt…
amikor egyszer egy koncertemen a bő szárú nadrágomban megbotlottam, és elestem a színpadon. Volt nevetés. Tovább énekeltem, de a végén már én is kinevettem saját magam.

Konyhai specialitásom…
a magyar konyha, az erdélyi ételek és a modern gasztronómia különlegességei keverve.

Kedvenc otthoni viseletem…
a mackófelső és -nadrág, valamint a cicanadrág. Ez a legkényelmesebb.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!