Napi friss

Sebestyén Balázsék leleplezték, hogy randiznak hazánk hírességei

A Rádió 1 hallgatói igazán érdekes történeteket osztottak meg.

Új műsorral rukkol elő az RTL, a Celebrandiban hazai hírességekkel ismerkedhetnek meg civilek. Bár a műsort még nem tűzték képernyőre, egyelőre a jelentkezőket várják, a híre eljutott a Rádió 1 reggeli műsorába is. Ennek apropóján pedig Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a csütörtöki adásban arra kérték a hallgatóikat, írják meg sms-ben a celebekkel való egykori randevútörténeteiket. A rádiósok természetesen nem tudták ellenőrizni azok valóságtartalmát, de íme néhány megmosolyogtató sztori.

  • Egy hölgy egy meg nem nevezett olimpiai bajnok kajakozóval találkozott volna, de a sportoló lemondta, mert állítólag a találka időpontjában felkeresték a doppingellenőrök. A hölgy szerint a kajakos csupán több vasat tartott a tűzben, azért nem ért rá.
  • Sánta Laci egyszer annyira jól érezte magát egy lány társaságában, hogy a randi közben hangosan énekelt az utcán, és vadidegeneket szólított meg. Később a moziban akkorát nevetett, hogy az előttük ülők közül többen hátrafordultak.
  • Fenyő Iván egyszer egy közösségi oldalon keresztül ismerkedési szándékkal vette fel a kapcsolatot egy hölggyel. Miután kifaggatta az illetőt a horoszkópjáról, az aszcendenséről, és kielemezte a születése pillanatában lévő bolygóállást, a színész egyszerűen felszívódott, és nem jelentkezett többé.
  • Lékai-Kiss Ramónának egy férfival lett volna randevúja, ám a híresség nem jelent meg a találkozón. A felszarvazott fél ettől függetlenül félig sikeresnek értékelte a találkozót, mondván, kettejük közül ő végül is elment rá.
  • Pintér Tenya személyesen találkozott egy hölggyel, akit végül túl korosnak ítélt meg. A hölgy mindössze 22 éves volt ekkor.
  • Akadnak azért jól sikerült randevúk is: Kovácsovics Fruzsinával való randevújára szépen emlékszik egy rádióhallgató, igaz, reggel fél hétkor került sor a találkozóra Vecsésen, a reptér mellett.
  • Noszály Sándorról újfent bebizonyosodott, hogy igazi úriember. Róla azt írta egy hallgató, hogy bár jól sikerült a randi, végül inkább kikosarazta a teniszezőt. Az egykori Nagy Ő tudomásul vette a döntést, és még a hölgy taxiját is kifizette.

Kiemelt kép: YouTube/Balázsék

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!