Napi friss

Kánya Kata: „Ha egy lakatlan szigeten hónapokig pálmalevelet rágcsálnék, akkor sem lennék vékony”

A színésznő kamaszkora óta fogyókúrákkal gyötörte magát, nem csoda, hogy elege lett belőlük.

„Három-négy kiló plusz van rajtam, de már nem vagyok hajlandó pár kilóért eredménytelen fogyókúrákkal sanyargatni magam. Nincs olyan diéta, amit ki ne próbáltam volna, hiába. Mindig túlsúlyosnak éreztem magam, akkor is, amikor nem voltam az. Nem vagyok vékony alkat, ha egy lakatlan szigeten hónapokig pálmalevelet rágcsálnék, akkor sem lennék vékony. A testem önjáró. Feladtam. Jól érzem magam a bőrömben, és a fogyókúráknál fontosabbnak tartom az egészségtudatosságot – ecseteli a színésznő, akinek ebben gasztroguru lánya, Wossala Rozina a legnagyobb segítsége. – Időnként feljön hozzám, és kidobálja a hűtőből az általa nem preferált élelmiszereket, aztán marad, ami marad. Neki nem jó, ami nem organikus, és feldolgozott termékeket sem fogyaszt. Sajnos amiket én szeretek, azok mind egészségtelenek: imádom a kenyeret, a krumplit és a tésztát. Ezeken el is tudnék élni.” Kata szerencséje, hogy szereti a zöldségeket, a gyümölcsöket, de az édességekkel bajban van. Ahogy öregszem, egyre édesszájúbb vagyok…”

A cikk folytatást megtalálja a Story Sztárdiéta különszámában, ahol Hajdú Péter és Faragó András Topy is őszintén mesél arról, milyen módszereken vannak túl, hogy ne kelljen behúzott hassal kamera vagy közönség elé állniuk.

Megjelent legújabb, Story Sztárdiéta kiadványunk!

Ha ön is épp diétázik, számos segítséget talál hozzá a frissen megjelent fogyókúrás számunkban. Sok ismert ember árulta el nekünk, hogy ők maguk milyen módszerre esküsznek.

Kiemelt kép: Stoty-Best Archívm/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!