Napi friss

Szabó Erika – Tudja, parásabb anyuka lesz, mint amilyen az édesanyja volt

A színésznő a negyedik hónapban van, így már bátran beszél a terhességéről.

Szabó Erika, a Thália Színház színésznője hamarosan anyai örömök elé néz, túl van az első trimeszteren, és mint a minap a Mokkában bevallotta, kezdi beleélni magát abba, hogy egy gyermek cseperedik a szíve alatt. „Már ki merem mondani, hogy kisbabát várok. Az első három hónapban az ember tele van félelemmel. Pokolian lassan telnek a napok, míg kiderül, hogy jó, egyelőre, jelen állás szerint minden rendben” – magyarázta. Erika elárulta, férjével tervezték már egy ideje, hogy családot alapítsanak, régóta vágytak rá, hogy szülők lehessenek. Emiatt sem merték beleélni magukat, amikor pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy a színésznő teherbe esett. Erika tudja, azok a szülők, akiknek hamar megadatik a gyermekáldás, talán furának találják a szavait, de rámutatott: nem szabad megfeledkezni azokról a párokról sem, akik hosszú ideig várnak, míg valóra válnak a családalapításról szőtt álmaik.

A színésznő húszas éveiben bele sem gondolt, mikor lesz édesanya, harmincéves kora után azonban egyre többször. „Nem gondoltam, hogy fiatal anyuka leszek. Nem is leszek az” – tette hozzá nevetve. Mint mondta, őt édesanyja 18 évesen hozta világra, aki fiatal korának köszönhetően rugalmas, nyitott, vagány szülő volt. Erika tudja, ő parásabb édesanya lesz, de úgy véli, és ebben minden bizonnyal igaza van, minden kornak megvan a maga előnye. És ami a legfontosabb egy gyermek számára, az a szerető közeg, az pedig oly mindegy, hogy milyen korú szülők biztosítják.

Erikát ebben a színházi évadban még láthatja a közönség a Thália Színházban, a következőben azonban már érthető módon nem fog játszani. Tervei szerint egy évig még biztos otthon marad majd a gyermekével, és később is csak szépen fokozatosan tér vissza a munkába.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!