Napi friss

Óriási indulatokat váltott ki Rózsa György visszatérése – Egymás torkának ugrottak a rajongók

A Zsákbamacska atyja alighogy visszatért a TV2 képernyőjére, máris hatalmas felháborodást váltott ki a nézők körében.

Míg egyesek szívből örülnek  annak, hogy harminc év után újra viszontláthatják a kedvencüket, addig mások visszasírják a vetélkedő két műsorvezetőjét, Majkát és Pápai Jocit. Noha Rózsa György csupán tegnap este debütált a csatorna sikerműsorában, egyesek mégis már most leírták. A tévés legenda kételyekkel teli vágott neki a műsornak. „Egy biztos, ha megbukok 57 év televíziós évvel a hátam mögött, az engem is megvisel majd! Ha meg jól megy, azt mondhatom: húha, megint olyat csinálhattam, amit előttem kevesen!” – mondta a napokban Rózsa György. No de lássuk, milyen visszhangja volt a visszatérésének!

Egyesek tetszését egyáltalán nem nyerte el Gyuri bácsi műsorvezetői stílusa. „Elég szomorú, hogy Majka és Joci le lett cserélve! Egyáltalán nem tetszik. Nem jó ez így!” – írta az egyik hozzászóló a csatorna oldalán. „Persze szép dolog a nosztalgia, de nagyon unalmas, ma már sokkal pörgősebb minden!” – vélekedett egy másik. „Hát ez kicsit nyögvenyelősre sikeredett. Gyuri bá inkább élvezze a nyugdíját!” – jegyezte meg a sokadik. „Aranyos, kedves Gyuri bácsi, ezzel nincs is gond. Nekem egyhangú, a mai generáció szerintem jobban igényli a hangulatosabb, szórakoztatóbb, viccesebb játékvezetést. Majka lendületesebb, ebbe a világba az ő stílusa jobban passzol!” – summázott egy másik kommentelő. „Gyötrelmes volt. Sem ígérni, sem alkudni nem tudott, elvesztette a lendületét, pergősségét a műsor. Nézhetetlen!” – fakadt ki a sokadik néző.

A kritikusok mellett azonban sokan magasztalták a tévést. „Nekem kellemes és elegáns volt Rózsa Gyuri játékvezetése. Nézném akkor is, ha mindig ő vezetné” – vallotta be egy hozzászóló, akinek véleményét többen is osztották. „Nekem nagyon tetszett. Tisztelettel beszélt mindenkivel. Jó volt a humora. Persze akinek tetszik a tisztelet nélküli műsor, az a volt triót kedveli. Kedves, humoros műsor volt” – vélekedett egy másik kommentelő. „Hála istennek, visszatér a kultúra, a műveltség Rózsa Gyuri bácsival… Végre eltűnik a két tanulatlan suttyó, bár attól tartok, hamarosan visszatérnek, mihelyst eldorbézolják a lóvét” – írta egy néző, aki véleményével nem kímélte Majkát és Pápai Jocit. „Nagyon boldog voltam, hogy újra láthattam a művész urat, hisz a korosztálya vagyok, és anno néztem a műsorait. Jó volt ez az este is, színvonalas, szórakoztató és ünnepélyes, mivel egy ikon vezette. Köszönöm!” – hálálkodott egy másik rajongó. „Gyuri bácsi, ha tetszik olvasni ezt a sok negatív, megkeseredett embert, ne is foglalkozzon velük! Ön annál intelligensebb! Hajrá, Gyuri bácsi, én Önnel vagyok!” – véleményezte a sokadik hozzászóló.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!