Napi friss

Marsra magyar! címmel forog a legújabb magyar szitkom-sorozat!

Hamarosan érkezik az első hazai gyártású, kifejezetten az online térbe készülő, előfizetés nélkül elérhető sorozat.

Televíziós élmény streamingdíj nélkül, kicsike magyar valóság hatalmas gondokkal és sírva nevetős humorral – ezt ígéri a május 2-án debütáló Marsra magyar! Az áldokumentumfilm-sorozatot a Pusztai Ferenc producer által vezetett KMH Film fejleszti és gyártja, az epizódok májustól heti rendszerességgel lesznek láthatók díjmentesen az interneten Stefanovics Angéla, Badár Sándor és Csőre Gábor főszereplésével.

No de miről fog szólni?

A tizenhárom részesre tervezett első évad epizódjai a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjai körül szerveződnek, ahol krízishelyzet alakul ki, amikor a gyár alapanyagait beszállító cég, az AL-VA-RÉZ Kft. telephelyébe meteorit csapódik. Az igazgató, Hajnal Károly (Csőre Gábor) fejvesztve hívja össze válságtanácsra a kollégákat, mert azonnal meg kell találniuk a módját, hogyan vészeljék át ezt az időszakot. A helyzetet az sem igazán könnyíti meg, hogy éppen ekkor érkezik a Hajnal-Vasadhoz egy új gyakornok (Földi Csenge), valamint egy realitystáb, akik a gyár mindennapi munkáját örökítik meg. Amikor az igazgató által összehívott értekezleten megjelennek a munkatársak, a főmérnök (Badár Sándor), Vass Mária hegesztőnő (Stefanovics Angéla) és kollégája, a halk szavú Tamás (Keresztes Tamás), az operatív vezető (Gyöngyösi Zoltán) és a marketingvezető (Edvi Henrietta), hamar elszabadulnak a hajmeresztően képtelen ötletek és a profilváltást sugalmazó megoldási lehetőségek. Aztán egy váratlan pillanatban pittyen Károly telefonja, e-mail érkezik: bármily hihetetlennek is tűnik, ott van a levélben feketén-fehéren, a világ vezető űrkutatási hivatalánál, a NASA-nál felmerült a cég neve lehetséges fémfeldolgozóként. És nem máshol, mint a Mars Expedíció beszállítói közt!

„A szitkom és az áldokumentumfilm műfajait ötvöző sorozat egyedülálló kezdeményezés a tekintetben, hogy ez lesz az első olyan széria Magyarországon, ami ingyenesen elérhető az interneten, a nézők által ismert és kedvelt televíziós formában. Ez egyfajta szabadságot, kötetlenséget is ad az alkotóknak a kibontakozásra és a meglévő műfajok keresztezésére, több kísérletezésre a szórakoztató funkció mellett” – foglalta össze röviden a producer, Pusztai Ferenc. A Marsra magyar! olyan műfaji megoldásokat ültet át magyar közegbe, amelyek évek óta kiemelkedő nézettséggel futnak a legnagyobb amerikai kereskedelmi televíziókban és streamingszolgáltatóknál, ráadásul mindezt egyedülálló módon, közvetlen állami támogatás nélkül.

A március óta készülő Marsra magyar! című új magyar szitkom főbb szerepeiben Csőre Gábor, Badár Sándor, Stefanovics Angéla, Gyöngyösi Zoltán, Földi Csenge, Német Klára, Keresztes Tamás, Stork Natasa, Thuróczy Szabolcs, Edvi Henrietta lesz látható. Rendezője Végh Zsolt, producere Pusztai Ferenc, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt, Wágner Levente, a dramaturg Zsigó Anna, operatőre Dobray Máté, a látványtervező Fekete Anna, a jelmezekért pedig Rátkay Dávid felel.

Kiemelt kép: Marsra magyar!

A STORY MAGAZIN FRISS SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story sztárdiéta különszáma!

Már kapható a Story tavaszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!