Napi friss

Palvin Barbara – Talán sosem ismeri meg leendő anyósát

A modellnek öt év után kérte meg a kezét szerelme, Dylan Sprouse, akinek már régóta megszakadt a kapcsolata az édesanyjával.

Palvin Barbara vőlegényének ikertestvére, Cole Sprouse egy eddig nem ismert családi drámáról lebbentette fel a fátylat. Nemrég egy podcastadásban beszélt az édesanyjáról, Melanie Wrightról, akivel mára teljesen elhidegültek egymástól, és bizony nem használt vele kapcsolatban túl hízelgő szavakat. „Anyám szenvedő művész típus volt, és még a mai napig is az, aki sehogy sem találta a helyét a világban. Azzal, hogy ikerfiai születtek, remek lehetőség nyílt a számára, hogy egy csomó pénzt keressen, és közben egyféle kiteljesedést is megéljen azáltal, hogy minket belekényszerített ebbe a gyerekszínész dologba. Csakhogy a filmipar a lehető legrosszabb tulajdonságokat hozza ki sok emberből, az önzést, a kapzsiságot, szóval az anyaság ideájának a tökéletes ellentétét – fogalmazott Cole.  Azt mondta, visszatekintve, egy olyan embert lát az anyjában, aki rendkívül nárcisztikus és önző volt, emellett mentális problémákkal és drogfüggőséggel küzdött. – Egyfajta gonosz nárcizmus volt az övé, mindig csak az érdekelte, ami a saját érdekeinek megfelelt. Ez anyaként nem megy, egy ilyen család nem működik. Csodálatos festő volt amúgy, de a világ legfelelőtlenebb szülője. A vele töltött időszak máig életem nagy traumája” – mondta a fiú.

Dylan és Cole édesanyjukkal, amikor még ő felelt a fiúkért (Fotó: Getty Images)

Nem csoda, hogy egy idő után a gyámügy is úgy látta, Melanie alkalmatlan anyának, és a fiúkat az édesapjuk, Matthew Sprouse kizárólagos felügyeletére bízta. A rideg anya-fiú viszony miatt pedig az is valószínű, hogy a magyar modell nem találkozott leendő anyósával, ellentétben Dylannel, aki többször is járt Magyarországon, és jól kijön Barbara szüleivel.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!