Napi friss

Íme, a Televíziós Újságírók Díja gálájának legjobban öltözött sztárjai

Idén is kitettek magukért a hírességek.

Ullmann Mónika extravagáns ceruzaszoknyáját még látványosabbá tette, hogy hozzá egy egyszerű, feltűrt, fehér inget választott. Kiegészítőjeként szolgáló táskája pedig passzolt a szoknyájához. Sikkes!

Mezei Léda, a Keresztanyu színésznője a hollywoodi sztárokat idézte megjelenésével: krémszínű, csillogó, mélyen dekoltált ruhájával, feltűnő ékszerválasztásával akár az Oscar-gálán is megállta volna a helyét.

Ábel Anita talpig feketében jelent meg a díjátadón, de gondoskodott róla, hogy ne legyen unalmas az összhatás. Méterhosszú rojtokkal ellátott blézerének és csillogó retiküljének köszönhetően egyszerre lett elegáns és vagány a megjelenése.

Dobos Evelin – aki párjával, az RTL főrendezőjével, Kovács Dániel Richárddal érkezett a rendezvényre – ezúttal a kis fekete ruhára szavazott, amivel nem lehet mellélőni. Csillogó ruhájára mondják: egyszerű, de nagyszerű!

Ismét bebizonyosodott, mennyire jól állnak Lékai-Kiss Ramónának az egyszerű szabású, letisztult vonalú ruhák. A Sztárban Sztár ítésze nem mellesleg a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat is hazavihette.

Pap Dorcinak egy feltűnő, ciklámenszínű minire esett a választása, míg TV2-s kolléganője, Sydney van den Bosch egy pöttyös, fekete ruhát választott, amit buggyos ujjai és a derekánál megkötött öv tett hangsúlyossá.

Bár a férfiaknak eleve nehezebb dolguk van, ha a legjobban öltözött listára fel szeretnének kerülni, Nagy Ervinnek feltűnő zakójával sikerült kitűnni a fekete-szürke-kék öltönyben érkező vendégek közül.

Kiemelt kép és fotók: Televíziós Újságírók Díja

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!