Napi friss

Tom Cruise legújabb fotóira sokan rácsodálkoznak: mi történt az arcával?

A hollywoodi sztár már megint máshogy néz ki. Közel a 60-hoz lehet, neki sem könnyű elfogadnia, hogy öregszik.

Fénykorában a legsármosabb holly­woodi sztárok közé tartozott és milliók idolja volt. Úgy tűnik, neki sem olyan könnyű megöregednie, ezt bizonyítja az is, hogy 60 évesen még mindig hajmeresztő kaszkadőrmutatványokat végez.

1996-ban a Top Gunban (Fotó: Profimedia)

Pár évvel korábban egyszer már nagy feltűnést keltett, amikor a Bafta díjátadón feltűnően vöröslő, pufi arccal, szinte Joker-szerű mosollyal jelent meg. Talán ekkor kezdett kísérletezni a plasztikával…

2016-ban (Fotó: Profimedia)

Mintha egy másik ember lett volna, amikor megjelent a közönség sorai­ban egy baseballmeccsen. A fél világ azt találgatta, mitől puffadt fel így hirtelen az arca. A legtöbben plasztikai beavatkozásra tippeltek, mivel ettől egy időre megduzzadhatnak a szövetek.

2021-ben ijesztőre sikerült a változás (Fotó: Profimedia)

A Top Gun: Maverick világraszóló sikere óta újra többet látni a színészt. A tavalyi premieren még más volt a kisugárzása, jóval fiatalosabbnak tűnt. Mi történt az arcával már megint, pár hónap leforgása alatt?

2021-ben, a Top Gun: Maverick premierén (Fotó: Profimedia)

Cruise nyáron lett 60 éves. Hiába sötétre festett, hosszabbra hagyott haja, napbarnította arcán mintha most jobban látszana a kora (a kiemelt képen), mint legutóbbi szereplései alkalmával: vonásai hirtelen megereszkedtek. Egyesek szerint eltűnt a botox hatása – ki tudja?

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!