Napi friss

Bíró Bea soha nem merne elmenni jósnőhöz: „Nagyon félek a mágiától”

A Nyerő Páros egykori versenyzője spirituális beállítottság, hisz a telepátiában, de tart az önbeteljesítő jóslatoktól.

A világhírű, már visszavonult modell nem hisz a véletlenekben. Úgy véli, minden valami miatt történik, az életben okkal találkozunk éppen azokkal, akikkel, és az időzítés sem mindegy. Szerinte mindenkivel dolgunk van, aki az utunkba kerül: vagy tanít bennünket, vagy társunkká szegődik. „Ezt leginkább a szerelmemmel, Danival való találkozásunkkor éreztem – meséli Bea. – Akkoriban éppen Hongkongban éltem, és komoly érzelmi hullámvölgyben voltam. Hónapok teltek el így, és konkrétan emlékszem arra az estére, amikor végre felengedett a lelkem, és elkezdtem jobban érezni magam. Minden porcikámat átjárta, hogy végre jól vagyok és rendben vagyok magammal. Azon az éjjelen írt nekem először Dani a Facebookon, és ez meghatározó momentum volt. Ha csak egy nappal is korábban érkezik az életembe, nem találunk egymásra.”

Hátborzongató telepátia

Hisz a vonzás törvé­nyében, miszerint, ha valamit nagyon szeretnénk, az előbb-utóbb utolér, és úgy véli, működik a telepátia is. Különösen közte és egypetéjű ikertestvére között. Niki külföldön él, mégis mindig megérzi, ha Beának szüksége van rá – ez persze fordítva is így van. „Közöttünk elképesztően szoros a lelki kapcsolat. Olvasunk egymás tekintetéből, és gyakran halljuk meg a lelkünkben egymás hangját. Volt, hogy ausztrál idő szerint hajnal négykor hívott fel, mert megérezte, hogy nem vagyok jól, és szükségem van a lelki támogatására. Az is megesett, hogy nálam felejtette a lakáskulcsát a reptéren, a telefonom lemerült, így csak gondolatokkal tudtam üzenni neki, hogy jöjjön vissza érte, mert nem tud majd bemenni a lakásba. Persze visszajött, ami hátborzongató volt. Niki is, én is nagyon érzékenyek vagyunk az emberek hangulatára. Különösen azokéra, akik közel állnak hozzánk. A párom, Dani is ilyen. Telefonon, a lélegzetvételemből megérzi, ha valami baj van, és addig nem hagyja annyiban, míg el nem mondom, mi bánt. Neki eleinte különös volt látni azt a szimbiózist, ahogyan az ikertesómmal élünk, hogy egymástól több ezer kilométer távolságra is mindennap másfél órát beszélünk telefonon. Ő művészlélekként csöndesebb, elvonulásra hajlamos típus, amit a Nikivel történő állandó csacsogásom kompenzál.”

Jósnő helyett vízpartra megy

Bea elárulta, éppen azért, mert erősen spirituális beállítottságú, soha nem merne elmenni jósnőhöz. „Nagyon félek a mágiától, mert mi van akkor, ha nem a jóslat igaz, hanem annak hatására, hogy tudom, mi lesz velem, én kezdek el máshogy viselkedni az életemben, mint ahogyan tudatlanul tenném. Tartok tőle, az én esetemben egy ilyen jóslat önbeteljesítő lenne, mert attól kezdve nem tudnám kizárni a tudatalattimból, hogy ez fog történni, holott másként is alakulhatna minden. Ha lelki megnyugvásra van szükségem, én nem jóshoz, hanem vízbe vagy vízpartra megyek. Imádok búvárkodni, úszni, vagy csak úgy lenni a vízben, számomra az a magzati állapotot idézi, amikor még mindig velem volt a tesóm. Ez az érzés az, ami engem igazán feltölt és visszavezet önmagamhoz” – vallja Bea.

Dani és Bea (Fotó: RTL Sajtóklub/fotocentral.hu)

Bíró Bea és Törőcsik Dániel

Két és fél éve alkotnak egy párt. A hajdani modell sok év után Hongkongból haza­térve, elérkezettnek látta az időt, hogy belevágjon egy komoly kapcsolatba. Imádják egymást, de különbözik a szeretetnyelvük: Bea szeretgetős típus, míg Dani nehezebben mutatja ki az érzelmeit. Ebben folyamatosan egymáshoz csiszolódnak.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!