Napi friss

Szabó Zsófi és az X-Faktor egyik győztese sem hagyta szó nélkül Tóth Andi döntését

Nem csak rajongói, a hazai sztárvilág tagjai is az énekesnő mellett állnak a nehéz időszakban.

Mindenkit megdöbbentett Tóth Andi csütörtöki bejelentése, miszerint felhagy az énekléssel. A miérteket hosszasan sorolta Instagram-oldalára feltöltött videójában, a kommentszekciót pedig hozzászólások százai özönlötték el. Andi döntése természetesen a zenéje iránt rajongó követőit ütötte leginkább szíven, de ők is tudják, hogy a legtöbb, amit most tehetnek, ha kedvencüket támogatják elhatározásában. A kommentelők között ott vannak a hazai sztárvilág képviselői is, akik szintén egy emberként biztosítják támogatásukról Andit. Szabó Zsófi, az RTL Reggeli műsorvezetője egy piros szívvel üzent a fiatal énekesnőnek.

Míg az X-Faktor korábbi évadának győztese, Alee – akivel Andi közös dalt is jegyez Kicsinál címmel – néhány sorban üzent: „Köszönöm a közreműködésünket! A legtöbben bele se gondolnak, hogy a média egy trash szar, és hogy a mögött te teljesen más vagy, mint amit hihetnek! Kitartást, Andi! Kívánom neked a legjobbakat, és hogy boldog tudj lenni!”

Andi videójához a szintén nehéz időszakon átment Bíró Ica is kommentelt, a Metal Lady egy szurkoló kezet formáló emojival tudatta az énekesnővel: lelkiekben mellette áll.

Hogy Tóth Andi egykori mentora, Szikora Róbert mit szólt az énekesnő döntéséhez, arról ide kattintva olvashatnak.

Kiemelt képek: Fülöp Dániel; Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!