Napi friss

Sári Éva kiakadt, hogy hírbe hozták Kucsera Gáborral: „Nem romboltam szét senkinek a családját!”

Az énekesnő mindemellett sajnálja, hogy Tápai Szabina és a világbajnok kajakos kapcsolata véget ért.

Sári Évi indulatos bejegyzésben reagált az Instagram-oldalán azután, hogy hírbe hozták volt párjával, Kucsera Gáborral, miszerint a sportoló válása után akár újra összejöhetnek. Az énekesnő posztjának szövegét kérésére változtatás nélkül közöljük:

„Az elmúlt hetekben csúnyán belekevertek egy család magánéletébe. Most jött el a pillanat, amikor már muszáj kommentálnom az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el ez az egész, ami már kifejezetten sértő és bántó. Sokan pocskondiáznak és minősíthetetlen stílusban becsmérelnek engem, egy olyan dolog miatt, ami NEM IGAZ! Eleinte jót nevettem az egészen, de most már nem vicces…

A bulvár ’jeles’ képviselőit megkérem, hogy fejezzék be végre a szarkeverést, a megtévesztő címeket és a feltételezéseken alapuló cikkek megjelentetését, amit például egy ’jósnő’ szavai által fogalmaztak meg.
Sajnos sok ember nem tudja értelmezni azt, ami le van írva, csak az adott cikk címét jegyzi meg. (Ez egyébként számomra érthetetlen, de ez egy másik téma…) Mivel készpénznek veszik, amit olvasnak, így beskatulyáznak és egy olyan embernek gondolnak, amilyen nem vagyok.

Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak, fontosnak is tartom ezt, így aztán különösen érzékenyen érint ez a helyzet, amit a bulvár kattintásvadász cikkei generáltak, ti pedig kedves olvasók bedőltetek nekik.

A lényeg: semmi közöm Kucsera Gáborhoz több, mint 10 éve. Szabina ELŐTT! volt a párom. A szakításunk óta nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában. Az elmúlt években egyszer találkoztunk egy edzőteremben véletlenül és 5 percet beszélgettünk arról, hogy kivel mi történt. Ennyi.

Tehát NEM tettem tönkre senki életét, NEM akadályoztam senki boldogságát, NEM romboltam szét senkinek a családját! Minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, NINCS KÖZÖM AZ Ő ÉLETÜKHÖZ! Sőt, őszintén sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. A legjobbakat kívánom az egész családnak!

Nem szeretnék ezek után a továbbiakban semmilyen formában szóba kerülni a témával kapcsolatban, ezért írtam le ezt és ezért osztottam meg. Azoknak, akik értették és megértették, hogy a megjelent cikkeknek nincs valóságalapja és esetleg kiálltak mellettem, nekik köszönöm!”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!