Napi friss

Palik László beváltotta Kánya Katának tett ígéretét – Drasztikusan változtatott a külsején

Ömlenek is a dicsérő kommentek.

Kétségtelen, hogy a szakáll az elmúlt idők nagy divatja lett, Palik Lászlót azonban összességében többször szólták meg érte a kommentelők, mint amennyien megdicsérték. Ennek ellenére sokáig kitartott, egészen januári születésnapjáig növesztette az arcszőrzetét, ahogy az kiemelt képünkön is látható.

Egyébként nem sokkal azután szabadult meg őszülő szakállától, hogy Kánya Kata a Három az igazság című műsorának vendégeként kíméletlenül őszintén odaszúrta neki, hogy rosszul néz ki. Emlékezetes volt, amikor a társkereső irodát is üzemeltető üzletasszony Törpilla nagypapájának nevezte, és emlékeztette valamikori jóképűségére is. „Amikor Rozi (Wossala Rozina, Kánya Kata lánya – a szerk.) itt volt, akkor még kopasz is voltál. Hát az valami brutális volt! Mondjuk, ez sem jó. A nézőknek mondom, hogy régen ismerem a Palikot, ő egy jó megjelenésű férfi. Nem így, hanem az volt, amikor még emberi maszkot vett magára” – mondta Kánya Kata, amire Palik csak percekkel később tudott reagálni, annyira meglepték a hallottak. „Jó, levágatom” – ígérte a tévés. És így is tett, ahogy az az alábbi fotón jól is látszik.

Szakálla jóval rövidebb lett, a haja viszont megnőtt (Fotó: Youtube/Palikék Világa by Manna)

Igaz, mindig is szerette a drasztikus váltásokat. A valamikori férfi műsorvezetők közül mindig kitűnt külsejével, amit gyakran változtatott. A mostani megújulás természetesen a Palikék világa by Manna leglelkesebb közönségének is egyből szemet szúrt, azóta is özönlenek a dicsérő kommentek felé.

Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!