Napi friss

Megyeri Csillát fekete mágiával akarta magához kötni a kedvese

A Nyerő Páros nyertese hisz az asztrológiában, sőt arról is mesélt, hogy korábban a szerelmi varázslatokkal is meggyűlt a ba­ja.

Sokat olvas transzgenerációs témában, és rendszeresen jár Hellinger-féle családállításra. Ma már a spirituális és pszichológiai önfejlesztésben hisz, de korábban jósnál is többször megfordult. Mint mondta, sok évvel ezelőtt észrevette, hogy neki is vannak a jövőt illetően megérzései. „Gyakran előfordul, hogy előre látok dolgokat, különösen azok életében, akik fontosak nekem, akiket szeretek – mesélte a Story Horoszkóp különszámában. – Például megtörtént már, hogy megéreztem, az egyik barátnőmet megcsalja a párja, de azt is, ha jobban oda kell figyelnie az egészségére, mert most valami nem kerek. Sokszor mondták már rám, hogy boszi vagyok. Ha erősen gondolok valakire, az illető biztos, hogy egy napon belül felhív telefonon.”

Égi közbenjárásnak tartja az ismertségét

Csilla hisz a gondolat teremtő erejében. Saját története a példája arra, hogyan változtathat meg életeket akár egy jelentéktelen esemény vagy néhány szó. „Pár éve én még egy teljesen ismeretlen vidéki bemondónő voltam. Aztán mondtam azt az egyetlen szerencsétlen mondatot az Alföld Televízióban, ami után szenvedtem, mert bántottak és meghurcoltak, ha a középkorban élnénk, talán máglyán égetnek el, mégis ez az elszólás hozta meg számomra az országos ismertséget, és ezzel együtt a karrieremet is. Ennek mennyi esélye volt, hogy egy ilyen ügyet így felfújjon a média? A környezetemben mindenkinek az volt a véleménye, hogy semmi. Ugyanakkor mindig is ez volt a vágyam, hogy sokat szerepeljek, és ebből meg tudjak élni. Hogy ez sikerült, az a teremtő gondolataim és az égi közbenjárás eredménye” – vélekedett.

Pluszjeleket rajzolt rá

Csilla elárulta, hogy rendszeresen elkészítteti a személyes horoszkópját, sőt arról is mesélt, hogy korábban a szerelmi varázslatokkal is meggyűlt a ba­ja. „Egy párkapcsolatomban éppen válságos, nehéz időszakot éltünk meg, ami a szakítás szélére sodort bennünket. Akkoriban gyakran ébredtem arra, hogy a kedvesem pluszjeleket rajzol a mutatóujjával a bőrömre. Egyszer megemlítettem ezt az egészet egy ezotériában jártas barátnőmnek, aki elkerekedett szemmel közölte: ’Csilla, ez szerelmi kötés.’ Én nem akartam, hogy ez rajtam legyen, mert úgy gondoltam, a szabad akarat befolyásolása az bizony fekete mágia. El is mentem egy sámánhoz, aki megállapította, hogy tényleg rajtam van a mágia, és a megfelelő módszerrel megszabadított tőle. Akkor nagyon megkönnyebbültem. A szerelem és a valakihez való kapcsolódás mindig is szabad választás kell, hogy maradjon” – mondta.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt (Fotó: RTL Sajtóklub/fotocentral.hu)

Sziporkázó kapcsolat

Éveken át kerülgették egymást, aztán amikor mindketten szinglik lettek, beteljesült a szerelmük. Ezek után nem sokat teketóriáztak: alig egy hét randizás után összeköltöztek. Kapcsolatuk azóta is sziporká­zó és temperamentumos, mint ők maguk, igaz, a munkájuk miatt keveset vannak együtt. Nagy esküvőt terveznek, és szeretnék bővíteni a családot.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!