Napi friss

Szíj Melinda – Utolsó éneklése sokakat megijesztett

Minden fellépését lemondta a Megasztár 5-ben felfedezett énekesnő, akivel kollégái, barátai sem tudnak kapcsolatba lépni. Az 52 éves sztár legutóbb akkor ijesztette meg ennyire rajongóit, amikor súlyos betegséggel küzdött.

Mindig is zárkózottan, a nyilvánosságtól távol élte az életét, ezért senkit nem lepett meg, hogy minden magyarázat nélkül eltűnt az emberek szeme elől. Sokan találgatják most, hogy mi történhetett kedvencükkel, a magyar Édith ­Piaffal. Melindát okkal féltik rajongói, ugyanis minden koncertjét, nyilvános szereplését lemondta, ismerősei pedig azt mesélik, külsőleg igencsak megváltozott. Az egyébként is törékeny alkatú énekesnő nagyon lefogyott, és lelkileg sincs a legjobb passz­ban, amit a legutóbbi videója is tükröz. Melinda az ír származású énekesnő, Enya egyik legismertebb dalát, az Only Time-ot dolgozta át. „Hosszú út hova tartasz, merre fordít az idő. Bölcsődből hol a sírás, szerelemből a jövő, jut-e még elég idő, lesz-e még elég idő?” – énekelte a közösségi oldalára feltöltött óévbúcsúztató felvételen, és a dal baljóslatú szövege sokakat megijesztett. A rejtőzködő énekesnőt hiába kerestük, a Story hívásaira sem reagált, ellenben párja és egyben menedzsere, ­Szekér ­Attila röviden nyilatkozott lapunknak. „Melinda rendkívül zárkózott nő, soha nem szeretett a magánéletéről beszélni. A visszavonulása is személyes okok miatt történt, nem tudjuk, mikor tér vissza a színpadra, úgyhogy a rajongóktól szeretnénk türelmet, kitartást kérni.”

„Hálásak vagyunk a doktoroknak”

Noha az egykori megasztáros eltűnésének okára egyelőre nem derült fény, de annyi bizonyos, hogy nyomós oka van arra, hogy egy időre búcsút vett a színpadtól. Legutóbb, 2018-ban azért fújt visszavonulót, mert egy kontrollvizsgálat során kiderült, hogy rosszindulatú daganatot találtak a torkában. Az életmentő operáció nem tűrt halasztást. „Számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni. Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak” – nyilatkozta akkor az énekesnő párja, majd Melinda egy évvel később, 2019 júliusában már arról beszélt, hogy sikeresen legyőzte a daganatos betegséget, és azóta is tünetmentes.

Párja, Attila egyben menedzsere is (Fotó: Olajos Piroska)

„A párom tart életben”

Az 52 éves énekesnő bár kétségkívül színpadra teremtetett, máig megmaradt annak a különc, visszahúzódó nőnek, akit annak idején a TV2 tehetségkutatójában megismerhettünk. „Távol áll tőlem a celeb életforma. Soha nem éreztem azt, hogy változtatnom kellene magamon ahhoz, hogy a karrieremben előnyökhöz jussak. Az emberek többsége így is elfogad, a koncertjeimen szüntelenül érzem a közönség szeretetét, ami egy nagyon jó visszaigazolás, mert lehet, hogy periférián vagyok és a magam útját járom, de azt hiszem, jó úton haladok – vallotta be korábban a Délelőtt című magazinműsorban Melinda, és azt is elárulta, hogy mi tartja életben. – A párom és a közönség szeretete. Óriási kincs, hogy Attilával egymásra találtunk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy negyvenkét évesen lelem meg az igazit, velem azonban ez történt. Úgy érzem, szép lassan minden a helyére került az életemben!” Attila most is az énekesnő mellett van, és kívánjuk, mihamarabb arról tudósíthassunk, hogy Melinda újra színpadra áll.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!