Napi friss

Szűcs Judith, Balázs Andi, Dancs Annamari – Örökre menyasszonyok maradnak?

A lánykérésen már réges-rég túl vannak, az esküvőre azonban mind a mai napig nem kerítettek sort.

Noha a hagyomány szerint a jegyesek általában az eljegyzést követő egy évben összekötik az életüket, ám nincsen semmilyen szabály arra, hogy meddig járhatnak jegyben a szerelmesek. Szűcs Judith, Balázs Andi és Dancs Annamari például egyáltalán nem sietik el az eskütételt, s még az is meglehet, hogy örök menyasszonyok maradnak.

10-szer hiúsult meg a lagzi

Szűcs Judith immár tizennégy éve van együtt lett származású, nyolc évvel fiatalabb párjával, akivel tízszer halasztották el az esküvőjüket. „Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön? – tette fel a költői kérdést az énekesnő. Judith úgy érzi, semmit sem csorbít kapcsolatukon a hivatalos papír hiánya. – Viszonylag későn találtunk egymásra, de megérte rá várnom. Imádják egymást a lányommal, nekem ez a legfontosabb, és nagyon régóta vágytam már rá, hogy igazi, kerek családban élhessek. Most végre ez megadatott” – vallotta be az énekesnő.

Mégsem lett feleség

Balázs Andi és párja kapcsolata már 21 éve töretlen. Egy ideje tervezik, hogy egybekelnek, a tavalyi, kerek évforduló pedig jó apropó is lett volna, hogy egybekeljenek. „Tavasszal lesz 20 éve, hogy egy párt alkotunk az én pasimmal – mondta egy évvel ezelőtt Andi. – Ha a járvány is úgy engedi, szeretnénk néhány napra elutazni a kedvenc helyünkre, Párizsba, hogy ott ünnepeljük meg az évfordulónkat. Korábban azt mondtuk, ha elérjük ezt a számot, összeházasodunk, szóval még az is lehet, hogy az idén feleség leszek. A helyzet miatt egyelőre nem tervezünk előre, de ha mégis sor kerülne az esküvőre, arról úgyis tájékoztatni fogunk mindenkit.”

Nem terveznek továbblépni

Dancs Annamari kezét még 2018 karácsonyán kérte meg szerelme, László, és azóta is boldog, harmonikus kapcsolatban élnek. Közösen tervezik a jövőjüket, de nem egyelőre nem kívánnak továbblépni. „Nagyon boldogok vagyunk, de nem lesz esküvő, sem közös gyermek. Jóban-rosszban, bajban együtt vagyunk. Egyikünknek sem volt eddig ilyen kapcsolata, amiben ennyi időt együtt töltöttünk volna. Rengeteg közös tervünk van, és ha a Jóisten megsegít bennünket, akkor ezeket meg is tudjuk valósítani.”

Kunovics Katinka jó ideje vár az eljegyzésre

A Romantic énekesnője nemhogy az esküvőig, az eljegyzésig sem jutott el, pedig már jó ideje vár arra, hogy párja, Zoli eljegyezze. „Remélem, még 80 éves korom előtt megtörténik” – vallotta be a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban Katinka.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu; Schumy Csaba/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!