Napi friss

Szulák Andrea – Meglepő, kit tart a példaképének

Nincs titka, nincs rejtegetni valója, állítása szerint nyitott könyv az élete, mi mégis megkíséreltünk öt olyan érdekességet összegyűjteni a színésznőről, amit eddig csak kevesen tudhattak róla.

Andrea állítja, nem ragaszkodó típus, ami talán annak a számlájára írható, hogy pontosan tudja, milyen kiszámíthatatlan, illékony az élet. Az elengedéssel már egészen fiatalon szembe kellett néznie, amikor egy autóbalesetben váratlan hirtelenséggel elveszítette első szerelmét.

A színésznő a félelmet sem ismeri, csupán egyvalamitől tart: az egészsége megromlásától. A többit megszenvedi, gyorsan kisírja magából, majd elengedi.

A színpadon igazi díva, anyaként igazi tigris. A karrierjének és anyai kötelességeinek azonban nem mindig könnyű egyszerre eleget tenni, több fronton tökéletesen helytállni, ám van valaki, akire Andrea mindig is egyfajta példaképként tekintett, ő pedig nem más, mint Liptai Claudia.

Talán ma is sokan emlékeznek arra, amikor Andrea a Neoton Família kettészakadása utáni az új Neoton együttes énekesnője volt, az azonban aligha ismert, hogy miért bomlott fel a megújult formáció. Hát Csepregi Éva miatt! Csepi ugyanis olyannyira belopta magát a közönség szívébe, hogy onnantól fogva senkit nem tudott a helyébe lépni, még Szulák Andrea sem.

Bár ez idáig mindenki úgy tudta, a színésznő soha nem vonult oltár elé, most kiderült, Andrea a 2000-es évek elején bizony fogadalmat tett, ráadásul nem is akárkinek, egy tévés kollégájának. „Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban. Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna – a szerk.), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van” – vallotta be a NőComment!-ben sokak döbbenetére Szulák Andrea.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!