Napi friss

Így nézett ki tíz évvel ezelőtt a következő Nagy Ő – Rá sem ismerni!

A háromgyerekes, milliárdos üzletember még egészen másképp hordta a haját, és karakteres szemüvege sem volt meg.

A médiában sokáig csak elvétve szerepelt, így amikor 2012-ben részt vett Léber Barbara divattervező Beach Couture fürdőruha-bemutatóján, még nem volt ismert a nyilvánosság előtt. Manapság azonban egyre többen felismerik, pár napja pedig az sem titok, hogy hamarosan a TV2-n keresi majd a szerelmet A Nagy Ő című párkereső műsorban.

Léber Barbarával és Fésűs Nellyvel (Fotó: Szabolcs László)

Jákob Zoltán maga is rendszeresen posztol a közösségi oldalán. Legutóbb éppen az ausztráliai Melbourne-ből jelentkezett be. Közel kétszázezres követőtábora már jól tudja, egyik legismertebb szenvedélye, hogy havonta tíz napot külföldön tölt, imádja ugyanis az egzotikus utazásokat. Reméli, így megtalálja azt a hölgyet, aki többek között ebben is a partnere lehet. Már csak az a kérdés, vajon hogyan tesz különbséget az igazi szerelmek és azok között, akik csak a pénztárcájára és a kalandokra hajtanak? „Mindig odaterelem a beszélgetést, hogy ez hamar kiderüljön. Mindenki láthatja majd, hogy próbálom ezt kiszűrni – árulta el a Tények Plusznak a műkörömépítőből lett mulitimilliárdos, aki ezenfelül is adott némi „használati útmutatót” magához mindazok számára, akik valóban szeretnék meghódítani a szívét. – Könnyen szerelembe esek, ami nem egy pozitív tulajdonság, de amikor már benne vagyok, mindent beleadok. Nagyon sokat utazom, havonta tíz napot. Aki szeretne a nagy ő lenni nekem, az szeresse az egzotikus utakat. Remélem, hogy van ilyen. Ami még fontos számomra, az a humor. Nem szeretem a rossz hangulatot, a depresszív dolgokat, azt szerem, ha süt a nap, azt szeretem, ha jó társalkodópartner a társam, mivel sokat mozgok társasági életben. Szeretek nyüzsögni, tudni kell ezzel is együtt élni” – magyarázta.

Jákob Zoltán egy kis alföldi faluban, Hartán nőtt fel, és mivel matematikai versenyeket nyert, egyenes út vezetett számára a Műszaki Egyetemre. Mérnöki diplomáját azonban tizenöt éve egy OKJ-s műkörömépítő-tanfolyami papírra cserélte, ami végül átütő sikert hozott a számára. Nevéhez kötődik többek között a géllak születése és számos, a körmös szakmához elengedhetetlen eszköz fejlesztése is. A sikert azonban neki sem adták ingyen, és semmi sem hullott az ölébe könnyen. „Amikor albérletben laktam, a ház előtt állt az Opelem, egy kombi, azt ellopták. Még volt annyi pénzem, hogy vettem egy tízéves Suzukit, kimentem Hollandiába, és az első árukészletemet azzal hoztam be egy utánfutóval” – mesélte a milliárdos, az azóta már több Ferrari sportautóval is büszkélkedő édesapa, aki a korát ugyan titkolja, három gyermekére ellenben rendkívül büszke. Felnőtt fiával ma már együtt dolgoznak, 13 és 16 éves lányait pedig édesanyjuk neveli. Ők csak egyet kérnek édesapjuktól: amikor ő megy értük az iskolába, ne a feltűnő autóival parkoljon az épület előtt.

Kiemelt kép: tv2play.hu/Tények Plusz

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!