Napi friss

Galambos Lajcsi egészsége romokban: „Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb”

A trombitás az utóbbi években többször került kórházba, ráadásul egyre aggasztóbbak és súlyosabbak a tünetei. Mostanában fulladás gyötri.

Ijesztő fotók láttak napvilágot a pénteki Blikkben Lagzi Lajcsiról: a trombitás egy nagy kötéssel a fején látható, miközben az orrára és szájára helyezett, légzését vizsgáló eszköz eltakarja fél arcát. Mint kiderült, az utóbbi időben egyre többször törnek rá fulladásos rohamok, ezért volt szüksége sürgős kivizsgálásra. Egyszer a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy rohamnak, aki azonnal mentőt akart hívni, de édesapja nem engedte. „Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat” – nyilatkozta Lajcsi a lapnak. Úgy véli, lelki okai vannak, hogy egészsége összeomlóban van. Köztudott, peres ügye hosszú évek óta folyamatban van, legutóbb másodfokon pedig többéves börtönbüntetésre ítélték.

Lajcsi szervezete nem először jelez, hogy baj van. 2019 májusában, az egyik tárgyalása során mentőt kellett hívni hozzá. Még a folyosón ülve lett rosszul, aztán bement a mosdóba, ahol elsötétült előtte minden. Már akkor is levegő után kapkodott, szúrt a mellkasa, fájt a feje, és zavaros volt a beszéde. Végül kórházba szállították további kivizsgálásokra. Lajcsi az eset után a Storynak nyilatkozott, mint mondta, nagyon megijedt a rosszulléttől, hiszen nagyapját és édesapját is a szíve vitte el. „Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hisz mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű” – nyilatkozta akkor a zenész. Másfél évre rá, 2020 novemberében pokoli fájdalmak gyötörték, ami miatt ismét kórházi kezelésre szorult. Ott kiderült, hogy gyulladásos vesegörcse van, ami miatt hosszabb ideig bent kellett maradnia – ráadásul kilátásban volt, hogy műteni is kell –, így büntetőperének soron következő tárgyalási napján sem tudott megjelenni.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!