Napi friss

Édes a bosszú – Shakira és Miley Cyrus is visszavágtak csalfa férjeiknek

A fél világ a hűtlenség ihlette dalaikra tombol.

Nehéz feldolgozni, ha az embert megcsalják, hát még ha valaki híres, és mindez az egész világ szeme láttára történik. Shakira és Miley is bosszúra szomjazott, miután kiderült, hogy a férjeik, Gerard Piqué és Liam Hemsworth hűtlenek voltak. Ráadásul mindkét férfi javarészt az énekesnőkkel közös otthonukban töltötte el a kellemes pásztorórákat. Noha Miley-val mindez már három éve történt, Shakirával pedig csak pár hónapja, valahogy mindketten most látták időszerűnek, hogy dalban olvassanak be az exeiknek. Shakira BZRP Music Sessions #53 című dala 184 milliós nézettségnél tart a YouTube-on, míg Miley, aki egy nappal később, január 13-án dobta le a bombát, 90 milliónál tart. Egyik énekesnő sem finomkodik a szöveget illetően, Shakira a dalban kerek-perec kijelenti, hogy Piqué mennyire alább adott, hogy a 22 éves Clara Chia Martinra cserélte. „Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélted a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál egy kicsit” – fricskázza két gyermeke édesapját az énekesnő. És ha ez még nem lenne elég, állítólag a dal megjelenése óta ezt bömbölteti a házában, az erkélyére pedig egy életnagyságú boszorkányt rakott, ami az anyósa otthonára néz. Ezzel jelezve, mit is gondol róla, hogy titokban mindvégig támogatta fiát a csalfaságban.

Miley Flowers című dala kevésbé konkrét, noha egyértelműen Liamnek szól, akivel 2019-ben váltak el. Az énekesnő eddig mélyen hallgatott róla, hogy mi vezetett a kenyértöréshez, de annál, hogy az egykor közös otthonukban forgatta a klipet, és a férje születésnapján adta ki a dalt, már csak a szövege egyértelműbb. „Sírni kezdtem, de aztán eszembe jutott, hogy én is vehetek magamnak virágokat. És beleírhatom a nevemet a homokba. Beszélgethetek magammal órákig. Olyan dolgokról, amiket te úgysem értenél. Elvihetem magamat táncolni, és foghatom a saját kezemet. Igen, én sokkal jobban szerethetem magamat, mint te.”

Rengeteg nő azonosult a két megcsalt, összetört szívű előadóval, és a számokat látva, semmi túlzás nincs benne, hogy tényleg a fél világ a két énekesnő zenéjére tombol. A hazai szinglik táborát is rendesen megmozgatták a dalok, a sztárvilágból többek között Szabó Zsófit, akit Miley Cyrus szerzeményét használta fel egy TikTok-videójában.

@szabozsofi22

🤩 #ootd

♬ Flowers – Miley Cyrus

 

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!