Napi friss

Richard Gere felesége, Alejandra: „Nem hagyom figyelmen kívül a köztünk lévő korkülönbséget”

Az amerikai filmsztár 33 évvel idősebb a nejénél.

A filmsztár ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt feleségével, Alejandra Silvával, ám nemrég legújabb filmjének premierjére kéz a kézben érkeztek. Gyönyörű neje mindenkit elkápráztatott fantasztikus vörös ruhájában. De mit is érdemes tudni róla? 39 éves, korábban aktivistaként dolgozott, szívügye volt, hogy segítsen a hajléktalanoknak. Mielőtt összejött a színésszel, már ismerték egymást, ugyanis Gere családi barátnak számított náluk. De akkoriban Alejandra még csak huszonéves fiatal nő volt, igaz, elmondása szerint legelső találkozásuk alkalmával érezték, hogy valami lesz köztük. És így is lett: 2014-ben közelebb kerültek egymáshoz, majd egy évre rá hivatalosan is bejelentették, egy párt alkotnak.

A köztük lévő tetemes korkülönbség rendre felmerül velük kapcsolatban. A feleség február közepén betölti a negyvenet, a színész pedig idén augusztusban lesz 74 éves. „Nem hagyom figyelmen kívül a köztünk lévő korkülönbséget, vagy azt, mit jelent együtt lenni egy hollywoodi sztárral, de olyan erős karmikus energia van köztünk, hogy minden probléma köddé válik” – nyilatkozta egykor.

A páros eleinte távkapcsolatban élt: a színészt Amerikához kötötte munkája, Alejandra pedig Spanyolországban lakott. Csak akkor tudtak találkozni, amikor korábbi kapcsolataikból született csemetéik épp a másik szülővel voltak – Alejandrának van egy 11 éves fia volt férjétől, és a színésznek is született egy fia korábbi feleségétől. Mivel azonban így előfordult, hogy akár három hétig sem találkoztak, a nő végül New Yorkba költözött. 2018-ban aztán összeházasodtak, 2019-ben megszületett első fiuk, Alexander, majd 2020 áprilisában egy másik kisfiú, akinek valamilyen oknál fogva még a nevét sem hajlandók elárulni.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!