Napi friss

Marót Viki a párkeresésről: „Kevés esély van rá, hogy a boltban szembejön velem a herceg”

Villáminterjúnkban az énekesnő fejezi be az elkezdett mondatokat, és elárulja azt is, válása után hisz-e még a szerelemben.

Újévi fogadalmakat…
nem teszek, helyette inkább csak kérek az univerzumtól, és köszönetet mondok azért, amit eddig kaptam. Fura, de év végére beértek a kéréseim, tehát működik a módszerem.

Nehéz feldolgozni…
a bátyám elvesztését, talán soha nem is fogom. Meg kellett tanulnom együtt élni a történtekkel és a tudattal, hogy a szeretteinket elveszíthetjük.

Dédelgetett álmom…
hogy a lakberendezésben is annyira ki tudjak teljesedni, ahogy a zenében. Nagyon szerencsés vagyok, mindent megkaptam, amire ember csak vágyhat, és húsz éve azt csinálhatom, amit szeretek. A zene mellé társult be az életembe a lakberendezés, egyre többen keresnek emiatt is, így azt mondhatom, én két embernyi jót kaptam a sorstól. Nekem ez a B tervem a jövőre nézve.

Kiskamasszal együtt élni…
egy érzelmi hullámvasút. Vannak napok, amikor azt mondogatja: „Anya szeretlek, gyere, ölelj meg”, máskor meg kikéri magának, hogy Bogárkámnak szólítsam, és mindent cikinek tart.

A szerelmi életem…
gyakorlatilag nem létezik. Hiszek a csodákban, és talán egyszer még rám talál a szőke herceg, de nagyon nehéz ismerkedni. Kevés esély van rá, hogy a boltban szembejön velem a herceg, a virtuális világ pedig óriási csapda. Ha mégis rám találna valahogy, az valódi jutalomjáték lenne. Volt ezirányú kérésem az univerzumhoz…

2023-ban mindenképp…
szeretnék többet sportolni, és elmerülni az egészséges táplálkozás rejtelmeiben. Figyelek a testemre, ha például úgy ébredek, hogy datolyára vágyom, akkor datolyát fogok enni, de azért ennél tudatosabb táplálkozási szokások kialakítása a cél.

Legfurább szokásom, hogy…
csak úgy tudok nyugodtan leülni, ha mindenhol kitakarítottam. Naponta minimum egyszer porszívóznom kell. A kisfiam azt szokta mondani, vegyünk néma porszívót, mert ő már a hangját sem tudja elviselni.

Legkalandosabb fellépésem…
egy sárvári diszkóhoz kapcsolódik. Akkoriban még vállaltunk éjszakai bulikat, és ahogy jöttünk ki a diszkóból, egy csapat fiatal összeröhögött a hátunk mögött. Hamar kiderült, hogy kiszúrták az autónk mind a négy gumiját, így elég nehézkesen jutottunk haza.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!