Napi friss

Újabb ellentét a Zámbó családban!

A Király című sorozat, úgy látszik, folyamatosan feszültséget gerjeszt.

Úgy tűnik, még Zámbó Jimmy rokonai sem tudnak megegyezni arról, hogy hogyan sikerült, és mennyire valósághű A Király című sorozat. Míg a néhai Zámbó Imre testvérei ekézik a szériát, addig Jimmy fia még szerepet is vállalt benne.  Marietta annyira kiakadt, hogy egyenesen kijelentette: pert indít:  „Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkre tették őt lelkileg” – nyilatkozta Marietta a Borsnak. – Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják.”

Zámbó Tihamér, Jimmy bátyja a következőt írta ki a Facebook-oldalára még decemberben: „Sajnos elég sok negatívumot, megalázó és Öcsém hitelét romboló véleményeket hallottam a filmről. Az emberek nem veszik tudomásul, hogy ez egy fikció, hazugságon alapuló kitalált film. Amiben semmi nem valós. Igen nehéz mindenkinek elmagyarázni, hogy egy fiatal hölgy írta a forgatókönyvet ( aki semmit nem tudott az öcsémről). Hangsúlyozom, a szereplők karaktere és maga az egész film egy kitalált fikció, és nem véletlen írják oda, hogy hazugság. Igen, én a film első részét láttam. És kész, ennyit róla. Remélem az öcsémet nem a fikciós film után ítélitek meg. Ő egész más ember, jó ember volt. Köszönöm a megrendíthetetlen rajongók kitartását, szeretetét.”

Jimmy fia, Zámbó Krisztián azonban – aki maga is feltűnt a sorozatban – pár napja azt mondta a story.hu-nak, hogy mesterműnek tartja a szériát. Bár nem rejtette véka alá, hogy szerinte Nagy Ervin túlságosan habókosra vette édesapja figuráját, és hogy hiányzik neki, hogy édesapja eredeti hangját is hallja a produkcióban.

Kiemelt kép:Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!