Napi friss

Robbie Williams és Ayda Field – Végleg eltűnt a szenvedély a hitvesi ágyból

Vajon örökre kihűlt a közös ágyuk, vagy csak átmeneti állapot, hogy kisgyerekes szülőként összebújni nemigen marad energiájuk és kedvük?

A popsztár felesége nemrég meglepő őszinteséggel beszélt a házasságában tapasztalt változásról négy gyerek után. „Ami a románcot illeti, a szexnek annyi, zéró. Korábban a hálószobánk a szenvedély szentélye volt, de ma közösségi tér, dolgozószoba és alvóhelyiség. Négy gyerek után ez a terület halott – teregette ki intim ügyeiket Ayda a saját podcastjében, a következő mondattal téve még érzékletesebbé a helyzetet: – Az ágyunkból nyugodtan csinálhatnék egy pingpongasztalt, néha talán játszanánk is egy-két meccset, aztán mindenki elmenne a maga vackába aludni.”

Örülnek, ha pihenhetnek végre

A 43 éves anyuka azt mondja, Robbie-val többnyire nem is kerülnek ugyanabban az időben ágyba, hiszen a gyerekek fürdetése, fektetése, a meseolvasás állandó logisztikát kíván. Az egyikük nagy valószínűséggel már kimerülten alszik, mire a másik is lefekszik. A 10 éves Teddy és a nyolcéves Charlie mellett a házaspárnak két kicsi, béranyától született csemetéje is van: Coco négyéves, Beau még csak kettő. Nem csoda, ha a szülőknek a nap végén nem sok energiája marad a lepedőakrobatikára. Pedig korábban nagyon szenvedélyes volt a kapcsolatuk, és az elején még rengeteg közös szexi képet megosztottak magukról. Instagram-posztokban persze most sincs hiány, de ezek többnyire már tényleg inkább vicces-bohókás fotók vagy aranyos családi pillanatok.

Mostanában inkább bohókás képek készülnek az ágyban (Fotó: Archív)

„Mintha lakótársak lennénk”

Ayda szerint híres férje ráadásul az utóbbi időben horkolni kezdett, ami korábban nem volt rá jellemző, ez még kevésbé teszi vonzóvá az együttalvást. „Néha kicsi megrúgom vagy meglökdösöm, mire abbahagyja. De aztán újrakezdi. Ez borzasztó, mert nem tudom magam kialudni, miközben alvásra amúgy is olyan kevés idő marad, és korán reggel ránk zúdulnak a gyerekek – panaszkodott az asszony. Mégsem szeretne külön hálószobában aludni, mert úgy érzi, akkor visszavonhatatlanul kihűlne a kapcsolatuk. – Már most kezdünk olyanok lenni, mintha csak lakótársak lennénk, mi lenne akkor, ha még nem is aludnánk közös ágyban?! Még kapaszkodom ebbe az utolsó szalmaszálba.” Nem tagadja, az is bosszantja, hogy párjának milyen jó az alvókája, egyszerűen semmi nem ébreszti fel. Így aztán a gyerekekhez is mindig ő kel fel éjszaka. „Rob azt mondja, szüksége van napi nyolc-tíz óra pihenésre. Én meg négy óra alvással próbálom kihúzni a napokat” – mondta sóhajtva. Hogy Robbie mit szól a felesége panaszaihoz, arról egyelőre nincs hír. Mindenesetre az adás másnapján ugyanúgy bohóckodott
Ayda közösségi oldalán, mint azelőtt, tehát aligha vette szívére.

Ma már ritka, hogy egyszerre kerüljenek ágyba (Fotó: Archív)

Korábban még nősülni sem akart

Ugyanakkor Ayda azt a hatalmas változást is leírta, amit ő ért el a régebben javíthatatlan fenegyereknek és agglegénynek elkönyvelt énekesnél: hogy végül mégis megállapodott, és családot alapított. A lányuknak, Teddynek a 10. születésnapjára írt posztban így fogalmazott az Instagramon: „Amikor megismerkedtem apukáddal, azt mondta, soha nem akar megnősülni és gyerekeket vállalni. Most, tíz évvel később pedig még arra is rá tudod venni, hogy Mickey egér-fület biggyesszen a fejére…”

Példát vehetnének róluk!

Nem ők az egyetlen sztárpár, akik hasonló gonddal küzdenek a gyerekek mellett. De Robbie-éknak érdemes lenne megfogadniuk Matthew McConaughey­ és Camila Alves tanácsát, akik elmondták: úgy tartják életben a tüzet, hogy tudatosan beiktatnak a hétköznapokba „randiestéket”, és ilyenkor nem egyszer szállodában töltik az éjszakát. Persze ehhez kell a nagymama segítsége, vagy egy megbízható bébiszitter.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!