Napi friss

Hírességek, akikről tavaly ilyenkor még senki sem sejtette, hogy ismertek lesznek

Öt olyan ismert embert mutatunk be, akik egy évvel ezelőtt aligha ismertek volna fel az utcán, mára pedig tömegek számára cseng ismerősen a nevük.

G.w.M

Feltehetően az év legtöbbet idézett Instragam-posztjával váltotta meg a jegyét a hazai celebvilágba Varga Márk januárban, aki azóta a hazai bulvár megkerülhetetlen figurájává vált. Kulcsár Edinával való kapcsolatával egy csapásra ismertté vált. Szerelmi élete, a tetoválása vagy éppen étkezési szokásai hétről hétre szolgáltatnak beszédtémát a nagyérdemű számára.

Herceg Erika

Egy felmérés szerint az X-Faktor mentorának nevére kerestek rá legtöbbször a magyar celebek közül 2022-ben. Ez nem véletlen, hiszen a kárpátaljai származású énekesnő üstökösként robbant be idén az RTL tehetségkutatójának mentori székébe. Hiába volt az orosz–ukrán területeken óriási sztár, elmondása szerint már régóta dédelgetett vágya volt, hogy a magyar közönség is megismerje nevét. Nos, ez kétségkívül sikerült.

Schumacher Vanda

A színésznő egyik pillanatról a másikra lett ismert. A Hotel Margaret című sorozat és a Celeb vagyok, ments ki innen! után lett a ValóVilág egyik műsorvezetője. A 24 éves amazon vitathatatlanul a 2022-es év egyik nagy felfedezettje.

Sólyom Bernadett a tavalyi X-Faktor nyertese (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Sólyom Bernadett

A tavalyi pezsgőpukkanáskor nehezen hitte volna az erdélyi származású énekesnő, hogy X-Faktor győzelmet hoz számára az idei év. Kiegyensúlyozott teljesítménye és folyamatos fejlődése juttatta a csúcsra a versenyben, azóta pedig gőzerővel koncertezik, és építi a karrierjét.

Kiss Ernő Zsolt

A 38 éves színész ugyan kissé kilóg a sorból, hiszen a Jóban Rosszban című sorozatból megismerhettük a nevét, ahogy a Madách Színház közönsége is jól ismerte már. A tavalyi évben azonban berobbant, hála az Ázsia Expressznek, ahol feleségével, Nyári Darinkával második helyezettek lettek, és aminek köszönhetően egy csapásra sokak kedvencévé váltak.

Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Kiemelt képeken G.w.M, Schumacher Vanda és Herceg Erika/Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu; RTL/Sajtóklub (2)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!