Napi friss

Sokasodnak a bizonyítékok – Ryan Gosling és Eva Mendes titokban összeházasodtak

Vége az évek óta folyó találgatásoknak, most már biztos: a nők kedvence és hét évvel idősebb párja tényleg egybekelt.

Minden jel arra utal, hogy Hollywood egyik legfelkapottabb férfi sztárja, Ryan Gosling nős ember lett! Nemrég bukkant fel a kubai származású Eva Mendes csuklóján egy speciális tetoválás. A rávarrt írás, a „de gosling” spanyolul annyit tesz, Goslingné. Emellett egy interjúban véletlenül elszólta magát, és a férjének nevezte a színészt, amit eddig soha nem tett.

Mendes árulkodó tetoválása (Fotó: Archív)

Ha mindez nem lenne elég, a rajongók még egy karikagyűrűt is kiszúrtak a színésznő ujján. A kérdés már csak az, mikor volt a titkos esküvő. Ezt egyelőre nem tudni, csak annyi biztos, hogy 11 éve tart a szerelem a 42 éves szívtipró és a mindjárt 49 éves bombázó között. Lányaik már iskolások: Esmeralda nyolc-, Amada hatéves. Igyekeznek óvni őket a nyilvánosságtól, így nem látni róluk gyakran családi fotókat. A házaspárt még a munkás hétköznapok sem szakítják el egymástól, most épp Sydney-ben bérelnek egy villát, Gosling ugyanis ott forgat. Emlékezetes, hogy annak idején, a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatásakor Budapestre is jött a teljes pereputty.

A gyűrűk ott csillognak az ujján (Fotó: Profimedia)

A pár kapcsolata az egyik a legharmonikusabb Hollywoodban. Gosling a köztük lévő kötelékről így fogalmazott: „Tudom, azzal vagyok, aki nekem a legtökéletesebb. Minden nőben csak őt keresném, de minek tenném? Megtaláltam álmaim asszonyát.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!