Napi friss

Csézy: „Nem vagyok olyan visszafogott ember, mint azt sokan gondolják”

Villáminterjúnkban az énekesnő fejezi be az elkezdett mondatokat, és elárulja annak a klip­forgatásnak a történetét is, amely majdnem végzetes lett számára.

Házasságban élni…
a legjobb dolog a világon, ha egy olyan ember van mellettünk, aki a partnerünk, a szövetségesünk, a szerelmünk.

Sosem felejtem el…
az első randevúnkat a férjemmel, amikor azt mondta: „Magával szeretném leélni az életemet.” Ezzel gyakorlatilag megkérte a kezemet.

Kemény döntést hozni…
nem mindig nehéz! Mérleg csillagjegyű vagyok, alapból nehezen döntök, de a fontos kérdésekben valahogy mégis gyorsan sikerül.

A látszattal ellentétben…
nem vagyok olyan visszafogott, csendes ember, mint azt sokan gondolják rólam. Kifejezetten jellemző rám a dinamikusság, a határozottság, és robbanni is tudok.

Legveszélyesebb szituációm…
egy klipforgatáshoz kötődik. A tematika szerint egy vízzel megtöltött akváriumban gyönyörű ruhában szép mozdulatokat kellett volna csinálnom. Nem nagyon akartam belemenni az akváriumba, rossz érzésem volt. Aztán amikor mégis rászántam magam, szétrobbant az üveg, és egy üvegtábla is belevágódott. Ha benne vagyok, biztos, hogy meghaltam volna.

Ha túlpörgök…
nehezen tudok lenyugodni. Ehhez időre van szükségem. Ilyenkor csak beszélek, beszélek, és nagy vehemenciával csinálom tovább a dolgaimat.

Ha pihenésre vágyom…
csak otthon szeretnék lenni, és egy napig ki sem mozdulni!

Karácsonykor…
a kis családunk nálunk gyűlik össze, és én készítem az ünnepi vacsorát. Húsleves és halászlé biztos kerül az asztalra, és terveim szerint narancsos pulyka lesz zöldséges töltelékkel. Természetesen a bejgli és a mézeskalács sem maradhat el.

A konyhában…
élem az otthoni életem nagy részét. Szeretek ott lenni, nemcsak főzni, hanem tévézni is szoktam a konyhában. Talán ezt a helyiséget szeretem a házunkban a legjobban.

Különleges pillanat volt…
amikor nemrég vezethettem egy 1950-es évjáratú Cadillacet. Nem volt olyan egyszerű! Az új videó­klipem az 50-es évek Amerikájában játszódik, a rendező pedig egy autót is álmodott hozzá, ami elképesztően gyönyörű volt.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!