Napi friss

Újabb tragédia! – Átok ül az Álarcos énekes szereplőin? 

A sztárfelismerő show sztárjaival egymás után történnek szomorú események.

Nemrég szerepelt az Álarcos énekes amerikai változatában (The Masked Singer) a Nicsak, ki beszél! sztárja, Kirstie Alley, éppen emiatt döbbent le az egész világ a december 6-án bejelentett halálhírén. Hét hónappal ezelőtt alakította a műsorban Baby Mammoth karakterét, leleplezése után állva tapsoltak a zsűritagok és a közönség egyaránt. Ekkor még nem lehetett sejteni, hogy mekkora a baj, hiszen a színésznő a tőle megszokott profizmussal és viccesen állt a feladathoz. Nem csoda, hogy a műsor készítőit is váratlanul érte a színésznő halálhíre. Gyermekei, Lillie és True szívszorító levéllel búcsúztak édesanyjuktól a saját közösségi média platformján.

Kirstie Alley az Álarcos énekes amerikai változatában (Fotó: Getty Images)

Azonban nem ő az első az említett produkcióban, aki a közelmúltban távozott az élők sorából. Leslie Jordan amerikai színész és komikus egy autóbalesetben veszítette életét 67 éves korában. Több kiemelkedő alakítása volt, szerepelt az American Horror Story című sorozatban, de legtöbben talán a Will és Grace című sorozatból ismerhetik. Leslie a hatodik évadban szerepelt, egy hatalmas Fagyi jelmez alatt rejtőzött. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, nem tudni, miért ütközött az autója egy épület oldalához.

Leslie Jordan (Fotó: Getty Images)

Nick Cannon, az Álarcos énekes amerikai műsorvezetője pedig – korábban ő maga is szereplője volt a műsornak – közel egy éve veszítette el öt hónapos kisfiát, Zent, akit agydaganattal diagnosztizáltak nem sokkal korábban. Vajon tényleg átok ül a műsoron? Mi mindenesetre reméljük, hogy az idei év már nem tartogat több tragikus hírt…

Nick Cannon (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!