Napi friss

Hal a tortán-botrány – Polgár Árpád reagált Gáspár Evelin nyilatkozatára

Polgár Tünde férje szerint a saját házában nem kell eltűrnie a tiszteletlenséget.

Szélsebesen terjedt a hazai sajtóban a nap folyamán, hogy Gáspár Evelin és Polgár Árpád összerúgták a port a szerda esti Hal a tortán forgatásán. Ebből a nézők nem láthattak semmit, de a vita forrása állítólag az volt, hogy a forgatás annak idején kissé megcsúszott. Evelin minderről a Borsnak most azt mondta, Polgár Árpád az ő édesanyját, Gáspár Beát hibáztatta, majd amikor Evelin ezt meg akarta vele beszélni, a családfő közölte vele, ha valami nem tetszik, haza lehet menni. A cikkben azt írták, megkeresték Polgár Tündét is a témában, de ő egy másik vacsoraesten történt eseményről kezdett beszélni, ahol egyébként nem is volt semmiféle nézeteltérés a szereplők között. Polgár Árpád most Instagram-oldalán reagált a megjelentekre – amit felesége is megosztott saját közösségi oldalán –, és amit kérésére változtatás nélkül közlünk.

Alulírott, Polgár Árpád a sajtóban ellenem induló lejárató-kampánnyal kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszem: A Hal a tortán forgatásán történt incidenssel kapcsolatban sem engem, sem a feleségem, Polgár Tündét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják ezt a cikkekben, ez hazugság. Az sem felel meg a valóságnak, hogy visszautasítottuk, hogy reagáljunk, erre esélyt sem adtak. Ezzel kapcsolatban az összes sajtóorgánum azonnali helyreigazítását kérem.

A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: ’Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!’ mondattal érkezik köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak. Információnk szerint ennek az volt az oka, hogy reggel másnapra készült előforgatás a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya elkésett, mert állítólag elaludt. Aki történetesen Evelin édesanyja. Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek.

Az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nyilatkozni nem szeretnék, méltatlannak tartom a kialakult helyzetet. Ahogy eddig sem, most sem fogunk felülni semmilyen szenzáció-hajhász reakcióvonatra. Ezért ezzel a témával kapcsolatban minden további generált bulvárhírt tudatos hitelrontásként fogok fel, és akként teszem meg a szükséges lépéseket. Ezúton kérem, hogy ezt a nyilatkozatot csak így, egészében közölje a sajtó. Természetesen, csak ha számít még a másik oldal véleménye is” – zárta nyilatkozatát Polgár Árpád.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!