Napi friss

Kik legyenek 2022 legstílusosabb sztárjai?

Szavazzon, és nyerjen páros wellnesshétvégét egy hazai luxusszállodába!

A story.hu és a Story magazin keresi a legegyedibb, a legelegánsabb és a legjobban öltözött sztárokat. Azokat a hírességeket, akiknek a megjelenése motivál, akiktől el lehet lesni az elegancia lényegét, vagy épp ellenkezőleg, a művészekre jellemző bohókás stílust.

A story.hu olvasói 2022. 11. 17-től 2022. 11. 23. 23:59-ig adhatják le szavazataikat, egyúttal a nyereményjátékban is részt vehetnek. A részvételhez nem kell mást tenni, mint szavazni az online szavazólapon a legjobban öltözött műsorvezetőre, színésznőre, énekesnőre és sármőrre. Mind a négy kategóriában a megadott 8 név egyikére lehet szavazatot leadni. A nyereményjáték során 3 db 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellnessvouchert sorsolunk ki a LUA Resort luxusszállodába.

Legyen ön a 7. zsűritag!

A szavazásban az olvasókon kívül szakmai zsűri is részt vesz: Pataki Ági modell és filmproducer, Holdampf Linda stylist, Ernyey Béla színművész, Janositz Johanna, a CCC Hungary Shoes Kft. Marketing Managere, Mihalik Andrea, a C&A Marketing Communications Hungary PR- és Event Coordinatora, valamint Sebó Krisztián, az answear.com S.A. Country Managere.

Az online szavazólapot IDE kattintva nyithatja meg.

A játékszabályzattal kapcsolatos további információkat ezen a linken találja.

Szavazásra fel! Szóljon bele ön is, kik legyenek 2022 legstílusosabb hazai hírességei!

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!