Napi friss

Amikor az álmok valóra válnak

Ha az ünnepekre szeretnénk valami igazán különleges és kényeztető meglepetéssel készülni a szeretteinknek, érdemes szemezgetni a dm válogatásdobozai közül.

Legyen szó vegán natúrkozmetikumokról vagy a díszcsomagolásba bújtatott kedvencekről, biztosak lehetünk benne, hogy minden szerettünk – szüleink, testvérünk vagy párunk – számára megtaláljuk a tökéletes ajándékot. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle karácsonyi csomagok, melyekkel biztosan nem nyúlunk mellé az ajándékvásárlás során. Egyrészt időt spórolunk velük, másrészt ha megtaláljuk a megfelelőt, akkor lehet személyes is az az ajándék. Ráadásul a csomagokat az üzletekben, és online is megvásárolhatjuk. Az internetes vásárlás márpedig számos előnnyel jár. Gondoljunk csak bele: ez az év egyik legszebb időszaka, valamennyien ünnepi összejövetelekre járunk, miközben ez az időszak tele van pezsgéssel, várakozással. E meghitt hangulatot némileg árnyalhatja, ha időnk nagy részét rohangálással, sorban állással, és az ajándékozás miatti kétségbeeséssel töltjük. Ha online vásárolunk, mindennek könnyen búcsút inthetünk. Ha pedig még inkább szeretnénk megkönnyíteni a dolgunkat és szeretnénk átadni magunkat az ünnepi hangulatnak, érdemes a következő ajándékötletek közül szemezgetni.

A Balea mini tusfürdő szett édes mézeskalács házikó formában 4 kis téli tusfürdőt tartalmaz, melyekkel varázslatos pillanatokkal ajándékozhatjuk meg szerettünket. A tusfürdők kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt, ráadásul a csodálatos téli illatok kényeztetik és melegítik a lelket a hideg napokon.

A trend !t up adventi kalendárium 24 különleges apró ajándékot tartogat a sminkmárka szerelmeseinek. A rúzsoktól és szájfényektől kezdve, a szemhéjpúdereken, szempillaspirálokon és arcpirosítókon át a különböző körömápolási termékekig és körömlakkokig számos izgalmas és hasznos kiegészítőt találunk a csomagban. Az ünnepek alatt is élvezzük a varázslatos sminket és ápolt kinézetet!

A dmBio mézeskalácsházban a kilencrészes barkács- és dekorációs szett mindent tartalmaz, ami egy édes, ehető mézeskalácsházhoz szükséges: mézeskalács lapokat és cukrot az összeállításhoz, csokoládédrazsét és gumicukrot a díszítéshez. Ezekkel az értékes bio összetevőkkel a kezünkben az alkotásnak már csak a fantázia szab határt. Ezenkívül a csomagolás belső oldalán egy bájos színezőt is találunk.

Az alverde fémdobozos ajándékcsomag két kis tusfürdőt tartalmaz, amelyek ideálisak a téli időjárás által igénybe vett bőr ápolására, gazdagon hidratálják a bőrt és óvják a kiszáradástól, miközben kíméletesen tisztítják a bőrt és kellemes érzetet kölcsönöz neki. Ízlésünknek megfelelően édes és friss illatok közül is választhatunk.

Az ebelin adventi kalendárium 24 bájos kis terméke vidámságot csempész az amúgy is emelkedett hangulatú adventi időszakba. Minden kis ajtó mögött lapul egy-egy meglepetés haj vagy divat kiegészítő világos pasztell és rózsaszín árnyalatokban. A különböző hajgumikkal, hajcsatokkal és karkötőkkel felszerelkezve teljes lehet minden kishercegnő ruhatára, amelyekkel még csillogóbb lehet az ünnepi készülődés.

Az alverde Glitzer ajándékcsomagban az exkluzív tusfürdő, ápoló krém és kézkrém olyan gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, mint a bio aranyvessző-kivonat, a sheavaj, az olíva- és napraforgóolaj. A kézkrém ezenkívül értékes babasszu-, mandula- és őszibarackmag-olajjal ápolja az igénybe vett kezeket. Az ápoló krémben található bio aloe vera és a növényi glicerin emellett hidratál és kellemes, selymes bőrérzetet nyújt.

Nagyobb öröm adni, mint kapni

A legtöbben órákig időzünk az üzletekben, hogy ajándékot válasszunk szeretteinknek. A hasznos ajándék sokszor személytelen, az egyedi meglepetésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. A sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyával azonban a választás lehetőségével lephetjük meg családtagjainkat.

A cikk szponzorált tartalom

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!