Napi friss

Iván Bence – Elárulta, milyen lányok tetszenek neki

A Dancing with the Stars versenyzőjének sok vadidegen hölgy ír ismerkedési szándékkal, ám az úszó elcsábításához ez aligha működő taktika.

Iván Bencét minden Pécshez köti, ott született, ott nőtt fel, ott járta ki az iskolát, és most ott tanul az egyetemen. A szüleivel él hármasban egy tágas panellakásban, ahol saját szobája van, így mindannyian kényelmesen elférnek. „Anyai ágról van egy nővérem, édesapáméról pedig egy bátyám és egy nővérem. Ők már kirepültek a családi fészekből. Hogy én mikor költözöm el, az a jövő a zenéje” – mesélte Bence a Storynak. Szülei mindketten vállalkozók. Édesapja hivatalosan festő, de mázol, vakol és betonozást is vállal, míg édesanyja könyvelőként dolgozik otthonról, ami azért szerencsés, mert így még több ideje jut Bencére. „Kiskoromban ő hozott-vitt mindenhova, máig ő visz el az edzésekre. A hétvégét viszont általában apával töltöttem, eljártunk horgászni vagy focimeccsekre.” Azt meséli, a sport szeretetét is édesapjától örökölte. „Imádok focizni, kosarazni, úszni. Ilyen a mentalitásom: sportolni, sportolni, sportolni. Általános iskolában kezdtem kosarazni, a termetem ellenére ugyanúgy bedobom a labdát, mint bárki más. Bár a csapatunk később felbomlott, a kosár az életem része maradt, meccsekre is ellátogatok” – meséli Bence, aki aztán az úszásban egymás után szerezte az érmeket, ott volt a tokiói paralimpián, és feltett szándéka a 2024-es párizsin is indulni. A pécsi egyetemen rá­adásul úszóedzőnek tanul.

Táncpartnerével, Stana Alexandrával (Fotó: Birton Szabolcs)

Nem titkolja, élvezi a műsorral járó felhajtást, bár azt eleinte furcsállja, hogy bármerre jár, mindenhol ott a fotója, a neve, míg az internetet böngészve a nyilatkozatai jönnek vele szembe. Sok üzenetet is kap, és ahogy az lenni szokott, nemcsak gratuláló leveleket, hanem olyanokat is, amiket a hölgyek ismerkedési szándékkal küldenek. „Hétről hétre szokott egy-két olyan levél érkezni, amiben, hogy is mondjam, érdekes mondatok vannak – neveti el magát. – Velem csak az a baj, hogy szeretném megismerni személyesen az illetőt. Bevallom, vadidegenekkel nem kezdek el beszélgetni.” Mint mondja, jelenleg egyébként sincs ideje ismerkedésre. Korábban voltak kapcsolatai, és bár ha akarna, most is tudna időt szakítani, hogy ismerkedjen, a sport, a tanulás mindennél fontosabb a számára. Azt azért elárulja, milyen a zsánere. „A belső értékek számomra a fontosak, a külső csak utána jön. Lehet szőke, barna, fekete, nem zárkózom el senkitől, viszont legyen figyelmes, helyes, kedves” – sorolja, és hozzáteszi, ő milyen a civil életben. – Szeretek határozott lenni, a határozatlanságot nem kedvelem. Szeretem, ha mindennek megvan a rendje, és a szabályok szerint működnek a dolgok. Célirányos vagyok, nálam mindennek megvan a sorrendje.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!