Napi friss

Csonka András: „A mai világban szükség van a Ding-Dong 2-re”

Talán túlzás nélkül állítható, hogy nincs házibuli Csonka Pici slágere, a Ding-Dong nélkül. A jó hír pedig az, hogy hétfőn érkezik a folytatása!

Mint Pici mondja, ha egy könyvnek és egy filmnek lehet második része, akkor egy dalnak is, és mivel már régóta érett benne, hogy egy újabb slágerrel rukkoljon elő, nem volt kérdés, az a Ding-Dong 2 lesz. „Évek óta poénkodom azzal, hogy kiadok egy számot ezzel a címmel. És végül tényleg így lett! – kezdi nevetve az énekes. – De kérem szépen, senki se keresse a már megszokott dallamot vagy szöveget, ez egy teljesen új szám, viszont az életérzés ugyanaz! Az is volt a cél, hogy egy pozitív, vidám nóta szülessen, amit ha meghall az ember, jobb kedvre derül. A mai világban szükség van a Ding-Dong 2-re. Olyan jó lenne, ha a közönségem idővel úgy bulizna rá, mint a Ding-Dongra vagy az Állj meg kislányra. Le sem jöhetek a színpadról addig, míg el nem húzom őket” – tréfálkozik Pici.

Fotók: Szilvási Csaba

A Ding-Dong 2-höz klip is készült, amelynek hétfőn lesz a premiere. „Még mielőtt színész lettem, popsztár akartam lenni. Emlékszem, kis srác voltam, álltam a szoba közepén, és egy dezodorba énekeltem. Fantasztikus, hogy az énekesi pályát is a magaménak tudhatom! Egyébként már jó ideje érik bennem egy önálló est gondolata is, ami kicsit színház, kicsit koncert, és aminek a címe Csonkaland lenne… De most előreszaladtam, egyelőre szeretném kiélvezni, hogy megjelenik a Ding-Dong második része, illetve a hozzá készült klip. A dal és a videó is az általam imádott 80-as éveket idézi majd fel, és hát a ruháim is extrák lesznek. Demeter Ricsi varrta az öltönyömet, és ő, illetve Holdampf Linda barátnőm voltak a stylistjaim. Készült rólam egy fotósorozat is, ami kellően bohókás, mégis modern, és tökéletesen passzol a Ding-Dong-életérzéshez.”

Fotók: Szilvási Csaba

Kiemelt kép: Szilvási Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!