Napi friss

Sztárok, akik közös sorozatban játszottak, majd egy pár lettek

A sorozatok évekig tartó forgatása alatt olyanná válik a stáb, akár egy nagy család, sok színészkolléga is közel kerül egymáshoz... Vannak, akik akkor, és vannak, akik csak idővel döbbennek rá: munkakapcsolatnál sokkal többet éreznek egymás iránt.

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia – Nem nyűglődtek annyit, mint a képernyőn

A 2000-es évek elején sokak kedvenc sorozata volt a Szívek szállodája. A nézők imádták az állandó drámát, amit a filmbeli Rory Gilmore se vele, se nélküle kapcsolata okozott Jess Marianóval. Az ifjú szerelmeseket alakító két színész a való életben azonban sokkal tartósabb viszonyt kezdett: négy éven át voltak egy pár. Végül, amikor a sorozat véget ért, ők is pontot tettek a kapcsolatuk végére, a barátság azonban megmaradt.

Fotó: Getty Images

Mila Kunis és Ashton Kutcher – Tiniként csókolóztak, 15 év múlva szerettek egymásba

A 90-es évek végén indult a That ’70s Show című tinivígjáték-sorozat, amelyben az alig 14 éves Mila és a 19 éves Ashton is játszott. Jókat ökörködtek együtt, a szerepük szerint csókolóztak is, de ennél többre akkor egyikük sem gondolt. Aztán hosszú évekkel később összefutottak egy partin. A színész nem sokkal korábban vált el a nála jóval idősebb Demi Moore-tól, és a véletlen találkozás után randira hívta Milát. Egyikük sem akart komoly kapcsolatot, míg rá nem jöttek, hogy fülig egymásba szerettek. Azóta már hét éve házasok, két gyerekük született.

Fotó: Getty Images

Rose Leslie és Kit Harington – Egyiküket megölték, mégis kitartott a románc

A két színész a Trónok harca második évadának forgatásán találkozott 11 éve, Havas Jon, illetve Ygritte szerepében, és nemcsak a forgatókönyv szerint, hanem a valóságban is egymásba szerettek. A románc azután sem ért véget, hogy a színésznő karakterét megölték, így nem dolgoztak együtt többet. A pár négy éve házasodott össze a menyasszony családjának skót kastélyában. Tavaly született egy kisfiuk.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!