Napi friss

Bíró Ica: „Jó lenne, ha a Jóisten már elindítaná felém az igazit”

Villáminterjúnkban a Metal Lady fejezi be az elkezdett mondatokat.

Ha kihúzzák az ember lába alól a talajt…
akkor pozitív gondolatokkal tovább kell lépnie. Én pontosan tudom, ez mit jelent. Átéltem, túléltem. Nem is egyszer. Nekem nagy segítségemre volt az a tudás, amit a shaolin papoktól tanultam, valamint az Indiában szerzett ismeretek. Sokan csodálkoznak azon, hogyan éltem túl, hogy elvették az otthonomat, kisemmiztek, és mégsem vagyok látványosan összetörve. Kemény három év van mögöttem mélységekkel és magasságokkal, de azt mondtam magamnak: Ica, ezt neked meg kellett élned.

Az új otthonom…
igazából a családom tulajdona, de szépítgetem, és próbálom kuckósabbá tenni. Van fedél a fejem fölött, és imádom benne, hogy kertje is van. Talán arra is lesz lehetőségem, hogy az alsó szinten folytathassam a torna- és megújulásprogramomat.

A lányom…
már felnőtt nő, de akármekkora, nekem örökre a kislányom marad.

A férfiak…
óriási csalódásokat okoztak. Jelenleg egyedül vagyok. Eddig nem találtam meg az igazit, akivel boldogan tudnék élni. Ha a Jóisten úgy tervezi, hogy küldi, akkor jó lenne, ha már elindítaná felém.

Kutyák nélkül…
is élhetnék, de nem lenne érdemes. Nálam a kutyák családtagok, olyanok, mint a kisgyerekek. Pici kutyáim vannak, a szívük viszont óriási. Ők az én védőangyalaim, a szeretet­csomagjaim. Minden rezdülésemre figyelnek.

Újra 20 évesnek lenni…
nem volna rossz, bár nem cserélném el a múltamat. Hiszek az ok okozati összefüggésekben. Sok rossz­ történt, de azt hiszem, újra így csinálnék mindent, hiszen ez az én sorsom.

A hajkoronám…
a védjegyem. A nagy, szőke sörényemről bárhol megismernek. Még a fodrászom is azt mondta, ő bizony nem vágja le a Bíró Ica haját, neki én így vagyok az, aki vagyok.

A napjaim…
munkával telnek, több helyen dolgozom, emellett Metal Lady­ként Londonba készülök, és egy könyv kiadásán is munkálkodom. Tele vagyok tervekkel, napról napra rakom újra össze az életem. A devizafrász után a csillagok állása végre nekem kedvez. Egy jóslat szerint főnixként magasabban fogok szárnyalni, mint bármikor.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!