Napi friss

Berki Mazsi, a Dancing with the Stars kiesője: „Sikerült elérnem, amiért jöttem”

Volt olyan néző, aki sírva mondott neki köszönetet.

Berki Mazsi, a TV2 táncos műsorának legutóbbi kiesője azzal a szándékkal érkezett a műsorba, hogy végre megmutassa igazi arcát, és szerette volna, ha az emberek mögé látva megismerik valódi énjét. „Úgy érzem, hogy ez sikerült – mondta el a kiesése után a story.hu-nak. – Ezt a privát üzenetekből gondolom, és abból, hogy amikor az előző hetekben vége lett a műsoroknak, odajöttek hozzám személyesen. A múlt héten az adás végén nagyon megható dolog történt. Egy hölgy odajött hozzám és sírva fakadt, hogy mennyi mindent adok neki, mennyi erőt merít belőlem. És most is volt egy hasonló élményem. Ez fantasztikus érzés, mert eddig nem mindenki látta azt, amit láttatni szeretnék. Akik néztek a műsorban, úgy érzem, mögém láttak és megismertek.”

Mazsi azt mondja, kész csoda, meddig eljutottak a versenyben, hiszen messziről, ráadásul jelentős hátránnyal indult a többi amatőr táncoshoz képest. „Nekem ez egy nehéz út volt. Mindenki azt gondolja, de könnyű koreográfiát tanulni. Bár korábban néha eljártam szórakozásból hip-hop órákra, az teljesen más, mint egy tangó. Itt azon kívül, hogy táncolunk, brutális érzelmeket kellett belevinni a táncba, ez nekem nehezen ment. Ez alól csak az Emlékek Éjszakáján előadott produkciónk volt kivétel, ahol a kislányom születését idéztem fel. Az a tánc fantasztikus volt, örök emlék, már azért megérte itt lennem ebben a műsorban” – mondja Mazsi, aki nem tagadja, nehezére esik a nagy nyilvánosság előtt kifejezni érzéseit, bár ennek okát ő sem tudja. „A szűk családom, és az utóbbi időben a táncpartnerem, Feri láthatta meg a valódi érzéseimet, amiket valamiért nem mindig sikerült átültetnem a táncokba. Valószínűleg vannak bennem még gátak, amiket meg kell ugranom.”

Az Emlékek Éjszakáján előadott tánca örök emlék számára (Fotó: TV2)

Bár úgy érzi, a tánc nem lesz része az életének, táncpartnerével, Bonyhádi Ferenccel szeretné tartani a kapcsolatot. „Biztosan fogunk kávézni – nevet fel. – És Feri biztos ott lesz a kislányom születésnapján is.  Legközelebb én viszem el őt egy hip-hop órára! Illetve van még egy kész koreográfiánk, amit korábban betanultunk. Azt még lehet, hogy eltáncoljuk.”

„Büszke vagyok Mazsira”

Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc eddig háromszor úszták meg a kiesést, negyedik alkalommal azonban alul maradtak Vavra Bencével és Lissák Laurával szemben. „Ez egy verseny, az ember mindig menne tovább, de ez most így alakult – mondja a profi táncos, Bonyhádi Ferenc. – Én büszke vagyok Mazsira, szerintem minden produkciónk jól sikerült, az utolsó táncunkat is versenyképesnek látom. Lett volna Mazsiban több, de most ennyi jött össze, megelégszünk ennyivel. Mindketten boldogok vagyunk.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!