Napi friss

Plátói szerelmükről vallottak a sztárok

Ma már mindegyikük boldog párkapcsolatban él, mégis volt idő, amikor hazánk hírességeinek másvalakiért dobogott a szíve. Lássuk, mely sztárszerelmek maradtak viszonzatlanul.

Az immár kétgyermekes édesanya, Nádai Anikó korábban teljesen odavolt az RTL televíziósáért, Sebestyén Balázsért, akinek pár évvel ezelőtt a Gyertek át! című műsorban vallott plátói érzéseiről. Anikó azt is elárulta, miért ábrándult ki Balázsból, amikor először találkozott vele személyesen. „Megláttam, hogy a kezeden van egy nagyon durva, szőrös anyajegy, és kiábrándultam belőled” – vallotta be a műsorban nevetve Anikó.

Lovász László és Ónodi Eszter

A műsorvezetőre mindig is nagy hatással volt a Jászai Mari-díjas színésznő, így nem csoda, hogy televíziós pályafutása egyik legemblematikusabb pillanatként tartja számon, amikor meginterjúvolhatta plátói szerelmét. „Ónodi Eszter egy örök, múlhatatlan szerelem számomra. Egyszerűen rajongok érte, nagyon tehetséges színésznőnek és gyönyörű nőnek tartom. Egyedi, bájos, egy élmény volt vele találkozni, beszélgetni. Egy másodpercre sem okozott csalódást, sőt. Pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem: kedves, intelligens és végtelenül tehetséges” – vallotta be a Best magazinnak Lovász László.

Liptai Claudia és Miller Zoltán

Claudia a NőComment! egyik adásában mesélt arról, hogy annak idején fülig beleesett a sármos színészbe. „Miller Zoliba konkrétan szerelmes voltam, szó szerint kergettem őt. Volt olyan, hogy az Ördögfiókák zenekarával játszott a Pál-völgyi-barlangban, és kifeküdtem az útra a kocsija elé, hogy ne mehessen el. Olyan dolgokat csináltam, hogy az őrület, de ő kedves volt, mert végül nem hajtott át rajtam” – vallotta be nevetve Claudia.

Fotó: Schumy Csaba; Olajos Piroska/fotocentral.hu

Megyeri Csilla és Krisz Rudi

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt már kilenc éve elválaszthatatlanok egymástól, pedig korábban a tévés szíve teljesen másért dobogott: Krisz Rudiért, akivel közös fotóját a mai napig nagy becsben őrzi. „Nem szoktam pasikkal fotózkodni, de az én generációm leányzóinak tinikori plátói szerelme volt Krisz Rudi, így nem hagyhattam ki. A mai napig imádom, hallgatom a szerelmes számait, énekelgetem az autóban, ahol nem zavar senkit sem a borzasztóan rossz hangom” – írta az Instagram-oldalán Csilla.

Titokban telefonáltak egymással

A Kossuth-díjas költő, Nemes Nagy Ágnes hitt az örök szerelemben, ellenben irtózott a szerelmi bonyodalmaktól. Habár férjes asszony volt, a szíve valójában Szerb Antalért dobogott, akivel kapcsolatuk szigorúan plátóinak bizonyult. Az évek során szoros kötelék alakult ki közöttük, és gyakran telefonáltak egymásnak, ezért az író felajánlotta: amikor beszélnek, hívja nyugodtan Marikának, nehogy féltékeny legyen a kedvese.

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!