Napi friss

Ábrahám Edit: „Hajlamos vagyok kéretlen tanácsokat adni”

Villáminterjúnkban a színész­nő fejezi be az elkezdett mondatokat, és elárulja azt is, miért nehéz számára a párkeresés.

Az unokám…
a legfontosabb személy az életemben. Az ő boldogságának képes vagyok mindent alárendelni. Azt hiszem, ez kölcsönös, nagy imádat van közöttünk.

A menyemmel…
annak ellenére jó a viszonyunk, hogy hajlamos vagyok kéretlen tanácsokat adni nekik. Ilyenkor ő türelmesen végighallgat…

Újrakezdeni…
mindig inspiráló kihívás, tele izgalmakkal és kockázattal, és az is elképzelhető, hogy nem sikerül. Át kell gondolni, mibe vág bele az ember, soha nem lehet tudni, minek mi lesz a kimenetele.

Párra lelni…
jelenleg nem a legfontosabb kérdés az életemben. Persze ha összetalálkoznék valakivel, lehet, hogy nem hagynám ki a lehetőséget. Azért nehéz ez, mert ha az ember elképzel valamit, abból nem szeretne engedni, én pedig magasra tettem a mércét.

Mindennapjaim része…
a testmozgás. Igyekszem a napirendembe beiktatni a tornát vagy az elliptikus trénert.

Legizgalmasabb munkám…
a Barátok közt Claudiájának megformálása volt. Sokszor voltak olyan jeleneteim, amikor nem tudtam, hogyan is fogom megoldani a feladatot, mert fizikailag és mentálisan is nagy kihívás volt.

Legközelebb…
még én sem tudom, hol láthatnak a nézők. Az előadások, amikben játszottam, kifutottak, új felkérést nem kaptam, így egyelőre a Barátok közt és a Szombat esti láz ismétléseiben lehet csak látni a televízióban.

Rövid hajra…
akkor váltottam, amikor azt éreztem, meg kell újulnom. Egyébként a sorozat producere javasolta a rövid hajat, addig vállig érő tincseim voltak. Most ismét növesztem, félhosszú a cél.

Szeretnék…
Olaszországba utazni. Liguria, Toscana, Positano, Amalfi… Csodálatos helyek. Ha tehetném, már ülnék is a repülőre.

Nem találok magyarázatot arra…
hogy a világ teljesen különböző felén élő emberek hogyan képesek pontosan ugyanazt gondolni ugyanabban a pillanatban.

Kiemelt kép: RTL Klub/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!