Napi friss

Válik a Drága örökösök színésze

Élete legnehezebb hónapjain van túl Varga Balázs, aki úgy döntött, a Story olvasóival osztja meg, miért szakított a kislánya édesanyjával.

Akár egy tündérmese, sokáig minden úgy alakult Varga Balázs életében. Egy ország ismerte meg a Drága örökösök című sorozat egyik főszerepé­ben, ahol Horváth Józsit alakította. Beleszeretett egy fiatal lányba, aztán összeházasodtak, és nemsokára kislányuk, a kis Zoé is megérkezett. A mesekönyvekben ilyenkor azt írják: boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Balázséknak azonban – mint oly sok más párnak az országban – a sors más forgatókönyvet írt: nemrégiben beadták a válópert.

4 hónapja elköltözött

„Nyár óta már nem vagyunk egy család, 4 hónappal ezelőtt elköltöztem a közös lakásból. A pandémia nehéz kihívások elé állított: egy ideig alig volt munkám, aztán pedig, amikor nyitni kezdett az ország, mindent be kellett pótolni. Rengeteget dolgoztam, és keveset voltam otthon, így a feleségemmel szépen lassan elhidegültünk egymástól. Hulla fáradtan estem haza mindig, az energiám és a türelmem is fogytán volt – mondja a színész. – Szépen egymásra rakódtak a problémák. Hiába próbáltunk változtatni, hiába beszéltük meg, hogy több időt és energiát fordítunk egymásra, nem sikerült megmenteni a kapcsolatunkat. Végül a kislányunk érdekében hoztuk meg a döntést, hogy elválunk. Azt szerettük volna, hogy Zoé békességben nőjön fel. Most 2 és fél éves, így mire iskolás lesz, már az lesz neki a természetes, hogy a szülei külön élnek. Most könnyebben beleszokik majd ebbe az élethelyzetbe, mintha csak évek múlva hoztuk volna meg ezt a nehéz döntést.”

Fotó: Archív

„Békében tudtunk elválni”

Feleségével szerencsére minden kérdésben meg tudtak egyezni, és mindenben kislányuk érdekeit tartják szem előtt. „Zoé nagyon jól kezeli a helyzetet. Az édesanyjával könnyen egyez­ségre jutottunk, tényleg békében tudtunk elválni, és ezért nagyon hálás is vagyok. Közös felügyeletben állapodtunk meg. Mindketten megéltük a fájdalmakat. Nehéz volt feldolgozni a kapcsolatunk kudarcát, de a járvány okozta kihívások, a baba érkezése annyira átrajzolta az életünket, hogy az új erőpróbák között a kapcsolatunk egyszerűen szétforgácsolódott, ezt beláttuk, és Zoé érdekeit szem előtt tartva megyünk tovább.”

„Most minden Zoé körül forog”

Persze azért Balázs nem tagadja, érzelmileg még van mit feldolgoznia. „A legnehezebb az, hogy nem láthatom naponta a kislányomat. Ha este eljön a fürdetés ideje, és éppen nem velem van, akkor abba az érzésbe mindig kicsit belehalok. De szerencsére nagyon sok időt töltünk együtt, egy héten 3-4 napot velem van. Neki most az kell, hogy lássa: anya és apa is jól van. Amikor velem van, nagyon sokat játszunk, és tényleg minden körülötte forog. Nekem ő az első az életemben, ez eddig is így volt, de most még hatványozottabban éreztetem vele a szeretetemet – magyarázza a színész. – Aztán persze amikor el kell válnunk, és megy vissza az anyukájához, az megint nehéz. Idő kell ahhoz, hogy belerázódjunk ebbe a helyzetbe, de úgy érzem, jól haladunk. Zoé anyukája is és én is azon vagyunk, hogy a sebek mielőbb begyógyuljanak, és kialakítsunk egy új életritmust. Ahogy mondani szokás, ha az embernek nincs rendben a magánélete, akkor a karriere ível felfelé. Most én is ezt élem meg. Ceremóniamesterként végigdolgoztam a nyarat, színházi feladatokat is kaptam, és hamarosan forgatni is fogok, egyelőre nem árulhatom el, hogy mit. De nem fogok unatkozni. Azt hiszem, most egy ideig csak két dolog lesz az életemben: a kislányom és a munka.”

Visszatér a sorozat?

Már hónapokkal ezelőtt felröppent a hír, hogy folytatódik a Drága örökösök, több internetes portál is írt róla, így a jelek szerint jó esély van arra, hogy ökörapáti lakói, köztük Varga Balázs hamarosan visszaköltözzenek a nappalinkba.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!