Napi friss

Testápolásra hangolva

Az őszi periódus átmenetinek is tekinthető a nyári kánikula és a téli zimankó között, és mint ilyen, egyfajta felkészülési idő is egyben. Amikor érdemes megerősíteni a bőr egészségét annak érdekében, hogy az elkövetkezendő hónapok ne okozhassanak semmiféle váratlan, negatív kellemetlenséget. Na de hogyan? Máris mutatjuk!
Fiatal hölgy masszázson

Múlt és jövő – egy termékcsaládban?

Igen! Az N.A.E. igazi időutazó, hiszen egyszerre képviseli a régmúlt olasz tradícióit és az innovatív, már-már jövőszerű fejlesztéseket a termékeiben. Előbbi az olaszországi gyógynövények hagyományain keresztül valósul meg, míg utóbbi pedig a biokomponensek tudatos alkalmazásában, a speciális receptúrák kifejlesztésében érhető tetten. A gyártó minimum 97 százalékban természetes anyagokkal dolgozik együtt. A paletta tagjai kivétel nélkül minősített BIO tanúsítvánnyal büszkélkednek, miközben kivétel nélkül vegánok. Az illatok megidézik Olaszország hangulatát, ahogy az a típusú kényeztetés is, ami elérhető a kozmetikumok rendszeres alkalmazásával.

Az őszi időszakban különösen hangsúlyos a hidratációra odafigyelni. Pláne, hogy bár kevesen tudják, de nyáron a bőr eléggé elfárad. A kánikula nem kifejezetten az a közeg, amiben a vízháztartás egyensúlya például könnyedén megőrizhető. Az erős sugárzásról nem is szólva, ami még akkor is jelentős behatásnak számít, ha amúgy a fényvédő készítmények használata adott volt. Száz szónak is egy a vége: az őszi méregtelenítés, felfrissülés elengedhetetlen ahhoz, hogy aztán a bőr felkészülten várhassa a zimankós hónapokat. A kínálat tagjai nagyszerű bőrápolási alternatívákként szolgálnak, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a „terv” kivitelezésének sikeréhez. Miközben még az olasz életérzés is megtapasztalható általuk. Mi ez, ha nem az ápolás csúcsa?!

Íme, egy másik kiváló brand!

A Ziaja nem mostanság kezdte a pályafutását. Több mint harminc éve indult kis lengyel családi vállalkozásként. A gyár saját ökológiai területtel, valamint korszerű kutató- és fejlesztőlaborral is rendelkezik. Hogy ez miért annyira fontos? Mert önmagában ezek a tények előrevetítik mindazt, ami a márkától várható. Minőség. Megbízhatóság. A termékek gyártása innovatív módszereken alapszik, miközben az összetevők sorában a növényi kivonatok, vitaminok sem hiányozhatnak.

A kozmetikumok egyik sajátossága, hogy a pH-értékük a bőréhez hasonló. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a bőr természetes védekezőképessége könnyedén fenntartható, irritációk és kockázatok nélkül. Márpedig pont ősszel, amikor jócskán akadnak kihívások, kórokozók, nagyon nem mindegy, hogy a bőr milyen állapotban fogadja a betolakodókat. Kevesen tudják, pedig életbevágóan fontos tény, hogy a bőr az immunrendszer külső védelmi rétege, vonala, mondhatni bástyája. Ha megsérül, akkor onnantól fogva tárt kapuk fogadják a hívatlan vírusokat, bacilusokat. Na, többek között ezért sem mindegy, hogy mennyire sikerül felvértezni a külső „támadásokkal” szemben.

Érdemes a beszerzéssel várni?

Kivételesen igen! Ugyanis közeleg a Black Friday és könnyen előfordulhat, hogy azok a termékek is beleesnek az akcióba, amik épp most a befutók. Szóval igen, néha van az a helyzet, amikor megéri türelmesen kivárni!

A cikk szponzorált tartalom.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!